Adrian Mutu stă iar pe bară!

Cu o zi înaintea meciului Fiorentina - Cesena, Mutu era anunţat rezervă, dar Mihajlovici l-a preferat pe român în primul „11” pentru a patra partidă consecutivă de la revenirea sa după suspendare.


Mutu, deşi a fost cel mai periculos om din atacul Fiorentinei în prima repriză, nu s-a lipit nici acum la gol. Decarul „viola" a încercat rezolvări individualiste de cele mai multe ori când a condus atacurile echipei sale, dar, din păcate, fără materializări pe tabela de marcaj. Mai mult, în urma efortului depus, Mutu a acuzat dureri inghinale şi a fost schimbat înainte de pauză cu Adem Ljajici.

Accidentarea pare destul de serioasă, siteurile italiene vorbind aseară de un repaus de circa trei săptămâni. Problema lui Mutu pică „mănuşă" pentru Răzvan Lucescu, care nu dorea să-lcheme pe jucătorul Fiorentinei pentru amicalul cu Italia de miercuri, riscând apariţia unui nou val de critici. În cele din urmă, Fiorentina a câştigat cu 1-0 disputa, cu golul lui Gilardino.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com