Mutu a revenit la antrenamente şi vrea să joace cu Juventus

Adrian Mutu s-a antrenat în această dimineaţă pentru prima oară după accidentarea suferită în partida cu Cesena, atacantul pregătindu-se separat de coechipierii săi de la Fiorentina, informează site-ul violanews.com.


"Adrian Mutu s-a antrenat prima oară după accidentare, chiar dacă a efectuat o şedinţă separată de restul lotului. Românul s-a dedicat în principal pregătirii fizice. Este încă prematur să vorbim despre prezenţa lui Mutu în teren la meciul cu Juventus, dar prezenţa sa la antrenament ne arată că are o mare dorinţă", a scris sursa citată.

Potrivit Tuttosport, Mutu s-a confesat unor prieteni că vrea să joace în partida de sâmbătă cu Juventus Torino, din etapa a 15-a a campionatului Italiei, "indiferent de consecinţe".

Internaţionalul român s-a accidentat în partida din campionat cu Cesena şi a ratat întâlnirea cu AC Milan. Mutu a suferit o miotendinită de gradul întâi, fără ca muşchiul adductor lung să fie afectat, aşa cum se crezuse iniţial.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com