Ziarul ring: Adi Mutu: „Imi doresc sa revin la nationala“

Prestaţiile bune în primele două meciuri oficiale de după suspendare, jucate în tricoul Fiorentinei, l-au readus pe Adi Mutu în prim-planul Seriei A. Ciuca bătăilor fără român, Fiorentina redevine, treptat, echipa de temut din sezonul trecut cu “Briliantul” pe teren. Presa italiană scrie că Mutu revine şi la naţională, dar jucătorul dezminte în exclusivitate pentru “ring”.

Italienii scriu că soarele a răsărit din nou pe strada lui Adrian Mutu, mai ales după prestaţiile pe care le-a avut în jocurile cu Catania şi Chievo. Violanews anunţa, ieri, chiar că Mutu va reveni sub comanda lui Răzvan Lucescu la naţionala noastră.



“Florenţa a înţeles că pe teren era cel mai bun Mutu posibil. Cel care e gata să-şi dea sufletul pentru Fiorentina. El este făcut aşa: din greşeli şi generozitate. Şi atunci când oamenii l-au întâmpinat cu dragoste şi aplauze, Adrian a renăscut. Alerga dublu, lupta, îşi ajuta coechipierii. Da, cel mai bun Mutu posibil, cel pe care selecţionerul Lucescu a decis să-l ierte şi să-i dea din nou tricoul naţionalei, chiar la Italia-România”, a notat violanews.com. “Nu sunt convocat, dar îmi doresc! Nu ştiu ce informaţii au italienii”, s-a rezumat să comenteze Adi Mutu în exclusivitate pentru ziarul “ring”. Obligat de avocaţi să intre în “silenzio stampa” după scandalul cu ospătarul kosovar, Mutu ne-a mai anunţat că tăcerea sa s-ar întrerupe în cazul în care ar fi din nou convocat la echipa naţională.

Lucescu jr n-a fost la Florenţa
La sfârşitul săptămânii trecute, presa a scris despre faptul că Răzvan Lucescu îşi programase o vizită la Florenţa la jocul „violei” cu Chievo, ocazie cu care să discute cu Adi Mutu despre o eventuală revenire a atacantului Fiorentinei în tricoul naţionalei. “Am vorbit cu Adrian acum două zile şi ştiu că nu a fost convocat. Eu n-am auzit că Răzvan Lucescu ar fi fost la Florenţa la meci ca să discute cu Adi despre convocare. Mai multe nu vreau să comentez pentru că nu vreau să mai intru în niciun conflict”, a comentat Victor Becali pentru “ring”.

“Presidente” e bucuros pentru Mutu
Andreea Della Valle, preşedintele Fiorentinei, a fost foarte mulţumit de prestaţia lui Adi Mutu în meciul cu Chievo, însă ştie că e important ca românul să fie ţinut în frâu de soţia sa, Consuelo, ca să nu mai “calce pe bec”. “Mi-a plăcut că Mutu a fost primit cu căldură de public. Mi-a mai plăcut cum a jucat Adrian, el este un «fenomen» în teren. În rest, de astăzi trebuie să fie atent cu ieşirile nocturne. Am vorbit cu soţia sa în tribună şi mi-a spus că va încerca să-l ţină calm pe Mutu”, a afirmat Della Valle.

Mulţumiri fanilor
După jocul de duminică, Fiorentina cu Chievo, Adrian Mutu a transmis un mesaj de mulţumire fanilor Fiorentinei, care l-au primit extrem de călduros la meciul cu Chievo, câştigat cu 1-0. “Vă rog să mulţumiţi fanilor din partea mea, spuneţi-le că sunt fantastici, unici. Spuneţi-le că le-am simţit afecţiunea. Spuneţi-le că a fost minunat”, a fost mesajul lui Mutu. “În sfârşit, e fericit, a căutat şi a găsit, ca un naufragiat pe o insulă pierdută, modul în care să-şi transmită mesajul: «Spuneţi-le oamenilor că le mulţumesc, spuneţi-le tuturor că-i iubesc»...”, a scris şi violanews.com.

Lăudat de presă
Jocul foarte bun făcut de “Briliant” pentru Fiorentina contra lui Chievo a fost lăudat de presă, care n-a uitat însă de incidentul cu ospătarul. “Mutu ştie Florenţa şi ştie foarte bine că agresiunea din acea dimineaţă rămâne o rană pentru localnici, oamenii săi. Ştie că este un oraş care ştie să iubească mai mult decât altele, dar şi să aibă reacţii dure atunci când este rănit. Când a intrat pe teren, Mutu a privit în sus, spre dealul din Fiesole, dar şi spre sectorul plin de ultraşi. A privit şi a ascultat. Nicio fluierătură. Mai întâi linişte, apoi iubirea oamenilor. Mutu s-a bătut, deşi picioarele nu îl ajută ca în zilele lui bune. A încercat să scoată mingi, a vrut să facă ceva. A înţeles rapid că era greu, dar a încercat”, îl laudă pe Mutu violanews.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com