De ce l-a forţat Mihajlovic pe Mutu?

Abia revenit pe gazon după perioada de suspendare, Mutu s-a accidentat sâmbătă, în partida Fiorentina - Cesena, scor 1-0, din etapa a 12-a a campionatului italian. Românul are o leziune la aductori şi va sta pe tuşă o lună.

Patru meciuri în 14 zile au fost prea multe pentru Mutu, care nu mai jucase o partidă oficială de aproape zece luni. Atacantul român a resimţit din plin efortul depus în ultimele jocuri şi a cedat fizic sâmbătă. În minutul 41 al partidei cu Cesena, câştigată de Fiorentina cu 1-0, "Briliantul" a cerut să fie schimbat din cauza unor dureri la aductori. Toată lumea spera să nu fie ceva grav, însă antrenorul Mihajlovic se aştepta la o accidentare serioasă. "Mutu a riscat mult", a spus antrenorul Fiorentinei după meci. A uitat însă că numai el putea evita accidentarea, dacă îl menaja pe român şi nu-l lăsa pe teren câte 90 de minute în precedentele trei partide.

Sârbul a fost taxat şi de jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport: "Normal că riscă să se accidenteze! După zece luni fără meciuri, e periculos să joci trei partide în şapte zile. Antrenorul a intuit pericolul, dar nu a făcut nimic pentru a-l evita. Acum, Fiorentina va trebui să se descurce fără Mutu contra lui Milan şi Juventus. Şi asta numai din cauza lui Mihajlovic!".

Din nou cel mai activ

După primele estimări, Mutu va lipsi de pe gazon în jur de o lună, însă azi el va fi supus unor teste, în urma cărora se va şti cu exactitate perioada de absenţă. Cu Mutu pe teren, Fiorentina a obţinut două victorii, un rezultat de egalitate şi a fost învinsă o singură dată, la Roma. În meciul de sâmbătă, cu Cesena, românul a fost din nou, atât cât a jucat, unul dintre cei mai activi jucători ai echipei. A tras de patru ori la poarta Cesenei, a alergat mult, dar s-a văzut că încă nu este pus la punct cu pregătirea fizică.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com