Adrian Mutu luat la mişto!


Ultima altercaţie în care a fost implicat Adrian Mutu l-a inspirat pe un caricaturist italian

După ce a bătut recent un chelner într-un club din Florenţa, Adrian Mutu (31 de ani) a ajuns spaima angajaţilor localurilor de noapte din oraşul italian şi motiv de inspiraţie pentru un grafician peninsular.

Reputaţia de bătăuş s-a foto: vignetteviola.it / Lorenzo Montemagnolipit de Adrian Mutu ca timbrul de plic. Corecţia fizică pe care atacantul român i-a aplicat-o chelnerului Berat Racaj, în faţa clubului Full Up, din Florenţa, cu trei săptămâni în urmă, l-a inspirat pe caricaturistul italian Lorenzo Montemagno. Cel mai recent desen al acestuia, postat pe site-ul vignettevio la.it, se referă la accidentarea suferită duminica trecută de “Briliant” şi la bătaia în care a fost implicat acesta.

“Alte trei săptămâni de pauză pentru Mutu!”, afirmă unul dintre personajele caricaturii, care prezintă un dialog între doi suporteri ai formaţiei “viola”.

«Briliantul», spaima chelnerilor

“Chelnerii cu ture de noapte sunt avertizaţi...”, răspunde celălalt personaj, aluzie străvezie la faptul că Mutu ar putea profita de noua perioadă de inactivitate pentru a mai da o tură prin localurile din Florenţa.

Rugat să revină mai repede

Alberto Gilardino (28 de ani), atacantul Fiorentinei, i-a transmis un mesaj de încurajare lui Mutu, accidentat săptămâna trecută: “Dragă Adrian, întoarce-te cât mai repede! Îţi urez noroc şi refacere grabnică”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com