Mutu, pauză până la anul?

Abia scăpat de cele nouă luni de suspendare pentru doping, Adrian Mutu se vede nevoit să ia o nouă pauză. De această dată din cauza unei accidentări. Atacantul Fiorentinei a su ferit o leziune la muşchiul aductor lung şi va fi indisponibil aproximativ o lună. Dar pentru că Serie A va lua vacanţă de Sărbători, el ar putea intra din nou pe teren abia în ianuarie 2011.

Doar trei meciuri şi jumătate a apucat să joace "Briliantul" de la revenirea sa la sfârşitul lunii octombrie. Românul a fost integra list în Serie A, în partidele cu Catania, Chievo şi AS Roma. Sâmbătă, Mutu a început în primul unsprezece şi întâlnirea cu Cesena, scor 1-0, din etapa a 12-a. Însă aproape de finalul primei reprize, în minutul 41, el i-a lăsat locul lui Ljajici, după ce a acuzat o accidentare în zona inghinală.




Potrivit violanews.com, Mutu ar putea lipsi de pe teren trei sau patru săptămâni. "Mai e o mică speranţă că indisponibilitatea va fi de două-trei săptămâni, dar o previziune mai rea listă ar fi de o lună, poate un pic mai puţin de atât."

Astfel, dacă diagnosticul va fi confirmat, "Fenomenul" va pierde derby-urile cu Juventus şi AC Milan. În cel mai fericit caz, el ar putea reveni la 11 decembrie, cu Udinese. Însă este puţin probabil ca Mihaij lovici să-l forţeze, mai ales că me ciul Fiorentinei cu Inter Milano, programat iniţial la 18 decembrie, a fost amâ nat din cauza participării campi oanei Italiei la Mondialul Clu bu rilor. Apoi, Serie A va fi în vacanţă până după Anul Nou.

Accidentarea lui Mutu vine chiar în momentul în care selecţionerul Răzvan Lucescu îi deschisese din nou porţile echipei naţionale. Lucescu a explicat că nu l-a convocat pe jucător pentru amicalul cu Italia pentru a-l lăsa la echipa de club "să se pre gătească, să joace şi să arate pe teren că are entuziasm şi o dorinţă foarte mare de a se revanşa faţă de tot ceea ce s-a întâmplat".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com