Adrian Mutu: «O am pe mama aici,lângă mine!»

Atacantul român Adrian Mutu (31 de ani) a fost forţat să părăsească, sâmbătă, terenul în minutul 40 al partidei Fiorentina - Cesena (1-0) de pe “Artemio Franchi”, fiind înlocuit de sârbul Adem Ljajici.


Conform primelor investigaţii medicale, fotbalistul echipei “viola” a suferit o întindere la muşchiul aductor lung al coapsei stângi, cel mai probabil din cauza suprasolicitării din ultimele săptămâni. Mutu a fost folosit în toate cele 4 meciuri oficiale disputate de la expirarea suspendării de 9 luni dictate în “cazul sibutramina”.

A avut frisoane din cauza durerilor

“Briliantul” va efectua azi un RMN, iar, în cazul în care diagnosticul iniţial se confirmă, Adrian poate lipsi de pe teren încă o lună! Ar putea fi însă şi mai grav! “Sperăm să nu fie vorba de o leziune musculară de mari dimensiuni”, a fost reacţia staffului medical al toscanilor.


 “Briliantul” le-a mărturisit apropiaţilor că a simţit “o arsură” în momentul accidentării, apoi i-a fost din ce în ce mai rău, având chiar frisoane din cauza durerilor. “Acum nu mă mai doare, putea fi mai rău, pentru că am forţat”, a comentat Adrian. “Voi trece şi peste această problemă. Mai ales că am toată familia lângă mine, Consuelo, fetele, dar şi mama mea, care e, aici, în Italia”, a dezvăluit Mutu.


Microruptură la aductorii

lungi Sub termenul de muşchi aductori se grupează cinci muşchi ce ocupă partea internă a coapsei: muşchiul pectineu superior; muşchiul aductor scurt; muşchiul aductor lung; muşchiul aductor mare; muşchiul gracilis. Muşchiul aductor lung, la care Adrian Mutu are o leziune musculară, realizează aducţia, flexia şi rotaţia externă a coapsei.

Adi Mutu (dreapta) s-a zbătut mult în meciul cu Cesena până în minutul 40Ieşit de pe teren, fiind accidentat, Adi a fost cuprins de frisoane din cauza durerilor


fotografii: EPA, firenzeViola.it

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com