Patronul Fiorentinei a făcut o declaraţie surprinzătoare: «Mutu poate fi ministru în România!»


În ciuda tuturor necazurilor provocate Fiorentinei, Adrian Mutu (31 de ani) este apreciat de Diego Della Valle, şeful clubului italian.

Calităţile de lider ale lui Adrian Mutu sunt apreciate de patronul FiorentineiDeşi admite că fotbalistul român a greşit faţă de club, Diego Della Valle susţine că “Briliantul” are calităţi care l-ar putea propulsa într-o funcţie de ministru în Guvernul României!

“Unul ca Mutu poate fi ministru în România. Ştie să se facă respectat pe teren şi este un exemplu de solidaritate. Are calităţi de lider”, a declarat Della Valle.

Răzvan Lucescu l-a dezamăgit

Altfel, “Briliantul” e dezamăgit că nu a fost convocat pentru amicalul cu Italia din 17 noiembrie. “Mutu e dezamăgit că nu a primit nici un semn din partea lui Răzvan Lucescu. Ar fi fost normal ca el să îi trimită un mesaj de pace. Să-i spună că îl cheamă, că îl bagă o repriză, să vadă în ce stare se află”, a spus impresarul Giovani Becali.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com