Mutu s-a refăcut şi revine cu Juventus

"Fiorentina are nevoie de Adrian Mutu" au scris ieri toate site-urile din Italia. Deşi nu este refăcut complet, românul ar putea juca sâmbătă, contra lui Juventus. Adrian Mutu s-a antrenat normal la ultimele două şedinţe de pregătire ale Fiorentinei şi, conform presei din Italia, românul va face deplasarea la Torino pentru partida de sâmbătă cu Juventus, din etapa a 14-a din Serie A. Tuttosport a scris ieri că leziunea musculară pe care Adi a suferit-o în meciul cu Cesena de acum două săptămâni nu este atât de gravă şi că va putea evolua cel mult o repriză.


Chelnerul bătut vrea mai mulţi bani!

Avocatul lui Berat Recaj, chelnerul bătut de Mutu, a mărturisit că jucătorul român a refuzat să-i dea clientului său suma de bani cerută şi că acesta va face plângere penală împotriva românului. "Am cerut zece mii de euro şi nu am primit nicio contraofertă din partea fotbalistului", a spus Luca Spaziani. Surse din anturajul lui Mutu susţin că jucătorul nu are nicio emoţie în legătură cu ospătarul kosovar şi că este încrezător că vor ajunge la un acord.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com