“4 meciuri în 13 zile e prea mult şi pentru un jucător care se pregăteşte cu regularitate!”

Fostul antrenor italian Renzo Ulivieri a declarat pentru Corriere Fiorentino că accidentarea lui Adrian Mutu putea fi prevăzută şi evitată de conducerea Fiorentinei.

"Patru partide în 13 zile este o medie ridicată şi pentru jucătorii aflaţi într-un ritm normal, dar mai ales pentru unul care nu a mai evoluat din ianuarie. Pericolul accidentării lui Mutu putea fi prevăzut. Adevărul este că Fiorentina îl aştepta pe Mutu să rezolve situaţia complicată ivită după accidentarea lui Jovetici" , a spus Ulivieri.

Adrian Mutu va lipsi între 10 şi 14 zile după accidentarea suferită în partida din campionat cu Cesena. Atacantul român a suferit o miotendinită de gradul întâi, fără ca muşchiul adductor lung să fie afectat, aşa cum se crezuse iniţial.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com