Adrian Mutu a fost decisiv pentru Fiorentina


Probabil că Fiorentina nu s-ar fi impus în faţa lui Chievo fără Adrian Mutu (31 de ani) pe teren. Aflat la a doua partidă după expirarea suspendării pentru dopaj cu sibutramină, românul a tras echipa după el şi a fost implicat în faza golului victoriei.

foto: Agerpres / Deşi s-a zbătut mult, Adrian Mutu (dreapta) nu a reuşit să marcheze în meciul cu ChievoAdrian Mutu îşi dorea enorm să marcheze împotriva lui Chievo, pentru a dedica reuşita suporterilor Fiorentinei, care l-au susţinut în cele nouă luni de inactivitate forţată. Chiar dacă planul a eşuat, “Briliantul” şi-a pus amprenta pe meciul de ieri, prin implicarea în faza golului înscris de formaţia sa.

Pasqual i-a pasat lui Gilardino, acesta a trimis mingea mai departe către atacantul român, care a căzut în careu, dezorientându-l pe portarul oaspeţilor şi oferindu- i lui Alessio Cerci şansa să marcheze ca la antrenament (81). Toscanii sunt dependenţi de român Până în acel moment, Mutu fusese cel mai activ fotbalist al Fiorentinei, toate fazele periculoase ale gazdelor avându-l în prim-plan.

“Doar Mutu o duce înainte pe Fiorentina”, a scris Gazzetta dello Sport în cronica live a meciului. Decarul echipei viola a şutat de şapte ori la poartă, nimerind o dată spaţiul dintre buturile apărate de Sorrentino, a oferit coechipierilor 39 de pase utile, a reuşit să-şi dribleze de zece ori adversarul direct şi a suferit trei faulturi, fiind printre cei mai “tăvăliţi” jucători ai formaţiei antrenate de sârbul Sinişa Mihajlovici.

Este un câştig

Site-ul fiorentina.it i-a acordat lui Adrian Mutu nota 6+ şi a caracterizat astfel evoluţia atacantului român: “Am avut impresia că toţi ceilalţi jucători ai Fiorentinei aşteptau ca Mutu să inventeze ceva, să iniţieze o acţiune care să rupă echilibrul. Revenirea românului este un câştig clar pentru echipă”.

Supravegheat de Consuelo

Andrea Della Valle, preşedintele Fiorentinei, a discutat în tribună, în timpul meciului, cu soţia lui Adrian Mutu, Consuelo. “Am discutat în timpul meciului cu soţia lui Mutu şi aceasta mi-a mărturisit că se va implica şi va încerca să-l menţină calm, să nu mai comită greşeli”, a declarat Della Valle, citat de site-ul violanews.com.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com