Ziarul ring: Ce a facut la cununia lui Neaga nasu' Mutu

Fotbalistul lui Fiorentina şi-a luat liber pentru două zile, deoarece trebuia să îşi onoreze o promisiune mai veche făcută bunului său prieten, Adrian Neaga: să-i boteze băieţelul şi să-i fie naş de cununie. Astfel, ieri-dimineaţă la Biserica Elefterie, din Capitală, a avut loc botezul micuţului, Maryo Andrei, iar după-amiază, s-a petrecut, în acelaşi loc, şi cununia religioasă. Mutu a făcut „pereche” cu sora lui, Laura, deoarece Consuelo nu a putut veni.


Deşi ceremonia religioasă trebuia să înceapă în jurul orei 17.00, s-a tot amânat până în jurul orei 18.00. Dintre invitaţi, cei mai prompţi au fost Adrian Mihalcea cu soţia, care au venit la biserică în jurul orei 17, ei aşteptând minute bune în maşină venirea mirilor şi a naşilor. După aproape o oră de aşteptare, şi-au făcut apariţia, într-o maşină luxoasă, principalii „actori” ai evenimentului. Mutu a coborât primul din maşină şi, cavaler, a ajutat-o pe fina, Ela, să coboare. Apoi a fost foarte atent şi la fetiţa lui Neaga, Yunice. După ce erau în întârziere, când au ajuns în faţa altarului, au constatat că nu au la ei certificatul de căsătorie, Mutu s-a distrat copios când a auzit. În acel moment, Neaga a sunat-o pe mama lui pentru a-i aduce hârtia, ce se afla într-o geantă a fetiţei. Cum nu reuşeau să o scoată la capăt, a ieşit din biserică pentru a rezolva situaţia penibilă în care se aflau. După 10 minute în care a vorbit cu mama lui pe un ton mai ridicat, mirele a căpătat în cele din urmă actul doveditor şi ceremonia a început. Atmosfera s-a destins după ce totul s-a rezolvat, iar Mutu a fost binedispus pe tot parcursul cununiei religioase.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com