Adrian Macarie: Adrian Mutu se încălzeşte pe twitter pentru marea revenire

Adrian Mutu a început numărătoarea inversă. "40 de zile!!!", a scris românul pe twitter - anunţând, astfel, că momentul în care îi va expira suspendarea pentru dopaj se apropie - şi, imediat, reţeaua de socializare a început să zbârnâie. "40 de zile!!!!!", probabil că a scris şi Răzvan Lucescu pe twitter-ul lui, numărând orele care despart Naţionala României de prima victorie în acest nou sezon.

Pentru că este clar că revenirea lui Mutu pe teren poate schimba destine.

Nu neapărat pe al lui - la 31 de ani el este aproape doar de retragere - ci pe ale celor din jurul lui. Oameni care depind de el într-o formă sau alta.

De la selecţionerul Lucescu - care probabil că şi-a dat seama până acum că Naţionala României nu este FC Braşov şi nici Sportul Studenţesc, echipe mici, fără pretenţii, unde poţi să faci performanţă cu jucători modeşti, ascultători şi cu spirit de echipă, aşa că are nevoie de un lider, de un "briliant" - şi până la verii impresari Becali.

Fotbalul românesc, din ce în ce mai sărac în talente, nu se mai vinde bine de multă vreme, aşa că Mutu, chiar şi trecut de 30 de ani şi cu "bubele" pe care le are, tot rămâne unul dintre cei mai profitabili fotbalişti români.

Apoi, dacă părăsim puţin teritoriul României şi mergem la Firenze, în mod sigur găsim câteva milioane de italieni care se bucură de postarea lui Mutu. "40 giorni!!!!", a scris Adrian, anunţându-i pe suporteri cât mai au de aşteptat până la momentul în care va reveni pe teren şi va salva echipa.

Care echipă, Fiorentina, are un start de sezon prost spre dezastruos - locul 19, penultimul, cu un singur punct în trei meciuri - şi nevoie de Mutu mai mult ca oricând.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com