Mutu, nas la foc automat

Profitand de cateva zile libere oferite de antrenorul Sinisa Mihailovici, atacantul Fiorentinei a venit weekendul trecut in Romania si a avut o duminica extrem de incarcata. In ordine cronologica, Mutu a fost martor la cununia civila a lui Adrian Neaga cu Ela, apoi a fost nas atat la botezul fiului lui Rica, cat si la cununia religioasa a fotbalistului, care a semnat de weekendul trecut cu Vorlska Poltava, o formatie din prima liga ucraineana.
"Briliantul" a intarziat la starea civila, iar ceremonia programata la 10.30 s-a decalat cu aproape 45 de minute. Apoi, la botezul micutului Mario Andrei oficiat la Biserica Elefterie in jurul pranzului, Mutu a fost nas alaturi de sora lui, Laura, Consuelo fiind retinuta la Roma cu probleme de serviciu importante, dar si de cuplul Adrian si Steluta Mihalcea. Pentru ca programul a fost foarte incarcat, sotia lui Neaga a decis ca la cununia civila si la botez sa poarte aceeasi tinuta, imbracandu-se ulterior in rochia de mireasa.
Apoi, in jurul orei 17.30, a urmat cununia religioasa. Rica si Ela sunt impreuna de mai multi ani, au doi copii, dar, din cauza programului incarcat al fotbalistului, cei doi nu reusisera pana ieri sa-si uneasca destinele si in fata lui Dumnezeu. Dupa ceremonie a urmat o petrecere pe cinste la un restaurant din zona lacului Floreasca, la care au participat mai multi apropiati ai lui Neaga, fosti colegi pe la echipele la care a evoluat pitesteanul.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com