"Sunt sigur că Răzvan va face ce trebuie şi îl va convoca pe Mutu! Trebuie recuperate cele două puncte pierdute cu Albania"

După ce Adrian Mutu a lăsat să se înţeleagă că ar reveni la naţională dacă selecţionerul Răzvan Lucescu va apela la serviciile sale, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, speră ca antrenorul echipei reprezentative să dea dovadă de tact şi să-l ierte pe jucătorul Fiorentinei.

"Sper ca Adi Mutu să revină la naţională după ce i se termină suspendarea. Îl aşteptăm la forma la care s-a consacrat, sunt sigur ca Răzvan va face ce trebuie. E foarte bine că îi este dor de naţională, îl aşteptăm să vină să joace precum în ultimii ani", a declarat Ionuţ Lupescu pentru PrimaTV.

Lupescu i-a impus şi un obiectiv lui Lucescu junior: România trebuie să recupereze punctele pierdute cu Albania fie în meciul cu Franţa, fie în confruntarea cu Bosnia.

"Franţa este favorita grupei, dar noi trebuie să recuperăm cele două puncte pierdute cu Albania undeva. Că le vom lua în Franţa sau în Bosnia, rămâne de văzut", a adaugat Lupescu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com