Dragomir: "Nu de Mutu băiat cuminte avem nevoie, ci de Mutu care să dea goluri"

Preşedintele LPF îi dă credit în continuare selecţionerului Răzvan Lucescu şi este de părere că echipa României are nevoie de jucători care se facă diferenţa. Unul dintre aceşti jucători este Adrian Mutu, care este însă suspendat până la finalul lunii octombrie şi va rata meciul cu Franţa.


"Dacă se completează lotul de la mijloc în sus, cu doi jucători de creaţie şi capabili să rupă ritmul şi să scoată adversari din joc în postură de unu la unu, eu zic că avem şanse să batem Franţa. Avem totuşi un Mutu şi un Sânmărtean, care-s fotbalişti care pot face diferenţa într-un meci.

Avem nevoie de Adrian Mutu. Nici nu trebuie să jure că se schimbă şi devine cel mai cuminte băiat, pentru că nu de Mutu băiat cuminte avem nevoie, ci de Mutu care să ne dea goluri şi să ne câştige meciuri", a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com