Şi-a tras covorul de sub picioare!

Mai are o lună şi jumătate de stat pe bară, dar e lovit în continuare de ghinion! Adi Mutu a suferit, joi seară, un accident bizar, şi e nevoit să stea departe de gazon pentru următoarele două săptămâni.

În 2010, relaţia dintre Mutu şi zeiţa Fortuna a fost una de ură reciprocă. Suspendat la începutul anului pentru dopajul cu sibutramină, ameninţat cu falimentul de către Chelsea şi cu reducerea salariului de către propriul club, Mutu a mai primit un şut joi seară. Ineligibil pentru amicale sau jocurile oficiale, "Briliantul" se poate remarca doar în meciurile-şcoală. Cum a făcut-o şi miercuri, la ultima astfel de întâlnire, când a "turnat" patru goluri în poarta amatorilor de la Allievi. Motiv de bucurie, doar că în ziua următoare, Mutu a alunecat în propria casă şi s-a accidentat!

Pauză, două săptămâni. "Adrian Mutu a suferit un accident domestic, care i-a provocat o contuzie puternică la coapsă. Va avea nevoie de o pauză de două săptămâni", a scris site-ul oficial al Fiorentinei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com