Lupescu: "Să sperăm că Mutu nu va mai lua nimic şi va dori să vină cu adevărat la echipa naţională, nu ca la meciulul cu Serbia"

Directorul general al FRF a declarat că Adrian Mutu trebuie să îşi dorească să vină la echipa naţională după ce îşi va ispăşi suspendarea, dar că atitudinea sa trebuie să fie diferită de cea de la meciul cu Serbia.

"Să sperăm că Mutu nu va mai lua substanţe intersize şi va dori să vină cu adevărat la naţională, nu cum s-a întâmplat la meciul cu Serbia. E un jucător valoros."

Adrian Mutu va reveni în fotbal la sfârşitul lunii octombrie şi va rata meciul cu Franţa din 9 octombrie. Ultimul meci la echipa naţională al lui Mutu a fost Serbia-România 5-0.

Atacantul Adrian Mutu, care mai are contract cu Fiorentina până în 2012, a fost suspendat nouă luni de Tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv a doua oară, de data aceasta cu sibutramină.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com