Mutu, naş cu repetiţie


"Briliantul" a început ziua ca martor la cununia prietenului său din copilărie, Rică Neaga cu frumaosa sa aleasă, Ela, pentru ca apoi să îndeplinească şi funcţia de naş la botezul lui Mario Andrei, nimeni altul decât băiatul aceluiaşi Neaga. Ziua nu s-a încheiat aici pentru Mutu, acesta ajungând spre după-amiază şi în postura de naş de cununie al cuplului în cadrul ceremoniei desfăşurate la o biserică din Bucureşti. Altfel, evenimentul a început cu o întârziere de 25 de minute pentru că domnişoara de onoare a soţiei lui Adrian Neaga s-a lăşat aşteptată, iar preotul s-a văzut nevoit să nu dea drumul la ceremonie până ce tânăra nu a sosit.



imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com