"Mutu, cel mai bun transfer"

Pantaleo Corvino susţine că păstrarea lui Adrian Mutu la Fiorentina a fost cea mai importantă lovitură din perioada de transferuri a clubului.
Accidentarea lui Jovetic l-a transformat pe Mutu dintr-un jucător de vândut în cea mai importantă valoare a Fiorentinei. Potrivit lui Corvino, Mutu e "cel mai bun transfer" pe care l-a făcut gruparea viola în această vară.
Cerci, Boruc şi Gaetano D'Agostino.


Trei transferuri a făcut Fiorentina în perioada de mercato. Niciun nume mare, ce-i drept, dar mult mai importantă a fost păstrarea jucătorilor de top: Frey, Gilardino, Vargas şi Mutu. De altfel, păstrarea "Briliantului", "transferat" pe toate continentele în ultimele luni, e considerată de oficialii viola cea mai mare lovitură. Lipsa unui înlocuitor pentru postul românului după accidentarea lui Jovetic i-a determinat pe cei de la Fiorentina să-l declare pe Mutu netransferabil. "Adrian e cel mai bun transfer pentru Fiorentina. L-am păstrat cu mari eforturi, pentru că are un salariu mare, peste media impusă de clubul nostru. A fost un adevărat efort pentru care trebuie să-i mulţumim patronului", a spus directorul sportiv al Fiorentinei. Iar Della Valle mai are de rezolvat o problemă, tot a "Briliantului". Patronul Fiorentinei se va întâlni cu Abramovici, la Londra, pentru a ajunge la un acord în cazul amenzii pe care românul trebuie să i-o plătească lui Chelsea, pentru scandalul "Cocaina".

2,2 milioane euro este salariul actual al lui Mutu la Fiorentina

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com