Mutu, "dopat" de Răzvan Lucescu!?

Rezultatele extrem de slabe ale naţionalei din acest an au readus în actualitate "subiectul Mutu". Suspendat în februarie pentru consum de sibutramină, vârful Fiorentinei va fi din nou eligibil de joc în noiembrie.

Totuşi, şansele unei reconcilieri cu Răzvan Lucescu sunt minime, aşa că va trebui să aşteptăm destul de mult până să îl vedem pe "Briliant" din nou în tricoul naţionalei. Giovani Becali, unul dintre cei mai vehemenţi contestatari ai selecţionerului, îl atacă pe acesta din nou şi lansează o ipoteză şocantă: Mutu a luat acea pastilă ca o consecinţă a faptului că fusese dat afară de la naţională de către tehnician.

" Până nu revine Mutu la echipa naţională nu o să facem nimic. Şi nu vreau să creadă lumea că dacă vine Mutu, rupem tot. Dar dacă nu era dat afară de la naţională, poate nu lua nenorocita aia de pastilă, era în formă maximă şi la Fiorentina, dar şi la echipa naţională ", a spus Giovani Becali pentru Adevărul.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com