Mutu, pe Twitter: "Ready for party!"

Un mesaj misterios - Ready for Party!! (n.r. - Gata de petrecere) - a fost postat, vineri, pe contul de Twitter al atacantului Adrian Mutu, ce era inactiv de mai bine de doi ani, mesajul fiind trimis de pe un telefon mobil BlackBerry, anunţă Mediafax.



Contul de Twitter al lui Mutu poate fi vizualizat şi de pe pagina web a atacantului, www.adrianmutu.com. Ultima postare a fotbalistului Fiorentinei data din 14 iunie 2008, când atacantul a scris: "Ieri am văzut o Românie frumoasă. Mergem mai departe cu fruntea sus căci acolo ţintim".

Mesajul se referea la remiza înregistrată de reprezentativa României, scor 1-1, în compania Italiei, în a doua partidă din Grupa C a Campionatului European din 2008. De altfel, Mutu şi-a ţinut la curent fanii pe Twitter cu detalii despre ce făcea el în timpul cantonamentului din Austria şi Elveţia.

De atunci, fotbalistul nu a mai postat nimic pe contul său. Mesajul de vineri pare neobişnuit deoarece toate postările anterioare erau în limba română şi exprimau o idee, o activitate sau o urare "La Mulţi Ani!" adresată fiicei sale Adriana, care împlinea doi ani la 11 iunie 2008.

După rezultatele slabe înregistrate de reprezentativa României în primele două partide din preliminariile Euro-2012, mai mulţi fani i-au trimis mesaje lui Adrian Mutu pe site-ul său, în care îi transmiteau că-l vor înapoi la echipa naţională.

UPDATE Un al doilea mesaj - Thank you for your support!! (n.r. - Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru) - a fost postat, vineri, pe contul de Twitter al atacantului Adrian Mutu, după ce un prim mesaj apăruse în cursul serii pe contul fotbalistului, inactiv de mai bine de doi ani.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com