Mutu, strâns la pungă

Ionuţ Luţu a dezvăluit jurnalistilor de la Libertatea că Adrian Mutu a cheltuit doar 400 € pe dedicaţii la petrecerea organizată de Neaga, cu ocazia căsătoriei.
După slujba de la biserică, Adrian Mutu, Rică Neaga, soţia sa, Ela, şi Laura Cordun, sora “Briliantului” (de la stânga) au petrecut la restaurant până în zori
Ionuţ Luţu s-a distrat de minune la cheful dat de Neaga
Rică Neaga (31 de ani) a avut, duminică, două evenimente într-unul singur: căsătoria cu aleasa inimii lui, Ela, şi botezul fiului său, Maryo Andrei. Pentru ambele, naşul a fost Adrian Mutu, jucătorul lui AC Fiorentina, prieten din copilărie cu Rică Neaga.

Printre invitaţii lui Adrian Neaga, la petrecere s-a aflat şi fostul jucător Ionuţ Luţu, un bun prieten atât cu mirele, cât şi cu naşul. Referin- du- se la modul în care s-au distrat invitaţii, Ionuţ Luţu a precizat pentru Libertatea că nu au lipsit dedicaţiile muzicale, costul acestora nedepăşind însă suma de 100 de euro. “Se simte criza, frăţioare, chiar şi pentru noi, fotbaliştii. La fiecare dedicaţie dădeam câte o sutică. De euro, evident. Adiţă (n.r. - Adrian Mutu) a făcut şi el dedicaţii, dar nu prea multe, vreo 4. Oricum, petrecerea s-a încheiat pe la 5.00 dimineaţa”, a mai spus Luţu, care, ieri, în jurul orei 14.00, l-a condus pe Mutu la aeroport.

Mutu a condus-o la altar pe Ela Neaga. Ei au fost însoţiţi şi de Yunis (5 ani), fiica eiAdrian şi Ela s-au emoţionat în faţa preotului care le-a dat binecuvântarea

Le-a cântat Adrian Minune

La chef au cântat, printre alţii, manelistul Adrian Minune, prieten la cataramă cu Adi şi cu Rică, dar şi focoasa Nico.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com