Mutu vrea înapoi la naţională: "Mi-e dor de România!"

Adrian Mutu (31 de ani) abia aşteaptă să-i expire suspendarea şi să revină la echipa naţională: despre: "Cînd voi începe să joc, vin, nu e nici o problemă!".

Atacantul Fiorentinei a fost ieri naş pentru prietenul său din copilărie, Adrian Neaga. Cei doi se cunosc de pe vremea cînd erau juniori la FC Argeş, iar Mutu a acceptat să-i boteze şi cel de-al doilea copil al fotbalistului de la Urziceni, Maryo Andrei, şi să-l cunune. Totul s-a petrecut la Biserica Sfîntul Elefterie din Bucureşti.

Cu gîndul la "naţională"
Mutu a vorbit şi despre viitorul său la echipa naţională. "Mă simt bine, stau bine cu moralul, fizic sînt apt, abia aştept să revin pe teren. Cînd o să încep să joc, dacă voi fi chemat, voi veni, nu e nici o problemă", a declarat fotbalistul de 31 de ani. Suspendarea sa după cazul Sibutramina expiră pe 29 octombrie.

"Ne cunoaştem de la opt ani şi e normal să fim apropiaţi! Nu-mi vine să cred cum au trecut anii, că avem amîndoi copii!", a spus Mutu, care a venit fără soţia sa, Consuleo. "Ea e plecată în interes de serviciu, m-a certat şi fina că nu a venit şi ea, dar nu a putut!", a completat "Briliantul". În lipsa lui Consuleo, soţia lui Adrian, Laura a fost naşă.

"Mutu e un jucător important şi atunci cînd va reveni pe teren sigur va fi chemat la echipa naţională!"
Gabi Mureşan, mijlocaş România

Certificatul rătăcit
Cununia religioasă a lui Neaga cu Ela a început cu întîrziere pentru că prietenul lui Neaga care ar fi trebuit să aducă la biserică certificatul de căsătorie s-a rătăcit. Mirii şi naşii au trebuit să aştepte aproape un sfert de oră în biserică sosirea amicului pentru ca slujba să poată începe.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com