Mutu ARS la bani: "Varianta reducerii salariului este cea mai plauzibila!"

Avocatul Paolo Rodella a declarat ca aparatorii lui Adrian Mutu au respins cu fermitate, la audierile ce au avut loc miercuri, la liga italiana, cererea Fiorentinei de a nu-i plati jucatorului salariul in perioada suspendarii, fiind luata in calcul varianta reducerii retributiei acestuia.

  Mutu ARS la bani: "Varianta reducerii salariului este cea mai plauzibila!""Au fost discutii, insa nu pot sa spun cand va fi anuntata decizia. Noi am respins cu fermitate cererea clubului Fiorentina de a nu plati deloc salariul jucatorului in cele noua luni de suspendare. Cred ca cealalta varianta oferita de club, privind reducerea salariului, este cea mai plauzibila in vederea unei solutii finale", a declarat avocatul lui Mutu, Paolo Rodella, pentru Radioblu, informeaza violanews.com.

Miercuri, Comisia de arbitraj din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal din Italia a analizat cererea gruparii Fiorentina de a nu-i plati integral salariul jucatorului roman Adrian Mutu pe perioada cat acesta a fost suspendat, dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina la inceputul acestui an.

Potrivit site-ului violanews.com, Mutu a primit de la Fiorentina suma de 500.000 de euro din ianuarie, cand a fost depistat pozitiv, pana pe data de 19 aprilie, cand a fost suspendat, iar pentru cele 5 luni de la data suspendarii, jucatorul ar mai fi trebuit sa primeasca 800.000 de euro.

Mutu va putea reveni pe teren dupa data de 29 octombrie.

Sursa: mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com