Mutu s-a lovit de colţul mesei!

Medicul grupării „viola” i-a recomandat o pauză de două săptămâni, dar atacantul român va reveni în cel mai scurt timp la antrenamente.

Suspendat pentru dopaj, cu o amendă de 17 milioane de euro pe cap şi în litigiu cu propria echipă din cauza salariului. Între atâtea probleme, ce i se mai putea întâmpla lui Adrian Mutu? Să se accidenteze! Din nefericire pentru el, exact asta i s-a întâmplat, românul suferind o contuzie puternică la coapsă în urma unui accident...domestic.

„Mutu a avut ghinion, nu trebuie să forţeze în următoarele două săptămâni", a fost recomandarea medicului Fiorentieni, Paolo Manetti.


Dar ce a păţit exact "Briliantul"? Se pare că nici mai mult nici mai puţin decât o banală lovitură de colţul mesei, care i-a răsucit coapsa dreaptă.

Între timp, decizia Colegiului Arbitrar al Ligii Profesioniste Italiene, privind litigiul dintre Adrian Mutu şi Fiorentina (care vrea să-i reducă la jumătate salariul pe perioada suspendării), ar putea fi făcută publică luni, după ce deja a fost amânată trei zile.

Conform firenzeviola.it, liga doreşte să cântărească bine această decizie, care ar putea crea un precedent periculos pentru fotbalul italian şi nu numai.

Revine pe 31 octombrie

Cele nouă luni de suspendare ale lui Adrian Mutu expiră pe 29 octombrie, însă el ar putea reveni în garnitura Fiorentinei două zile mai târziu. Pe 31 octombrie, echipa din Firenze întâlneşte în deplasare Catania, meci care poate consemna reîntoarcerea „Briliantului" pe gazon într-un meci oficial.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com