Mutu ar putea afla luni daca i se scurteaza pedeapsa

Adrian Mutu, suspendat pana pe 28 octombrie 2010 in cazul de dopaj cu Sibutramina, va fi rejudecat luni de autoritatile italiene. Avocatii au cerut o injumatatire a pedepsei.

Fiorentina si avocatii lui Mutu au depus in Italia, la Colegiul Arbitrilor, o cerere de micsorare a pedepsei, pentru ca jucatorul roman sa poata reveni din pe teren mai devreme in Serie A, ajunsa deja la a doua etapa in noul sezon.

Colegiul Arbitrilor a analizat dosarul si, cel mai probabil, luni se va propunta luni in acest caz. Initial se astepta o decizie pe 15 septembrie, insa ea nu a venit.

Atacantul roman Adrian Mutu a primit o suspendare de noua luni in urma scandalului Sibutramina. Mutu a fost audiat de la Tribunalul Federal Antidoping de catre presedintele tribunalului antidoping Francesco Plotino si de procurorul federal al Comitetului Olimpic Italian (CONI), Ettore Tori, în cazul de dopaj cu sibutramina.

Briliantul va reveni pe 28 octombrie 2010.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com