Ar veni, dar nu-l cheamă nimeni


Deşi nu ar putea reveni pe teren mai devreme de 29 octombrie, când teoretic îi expiră suspendarea pentru dopaj, Adrian Mutu ar putea avea noroc.
Avocaţii atacantului au găsit o soluţie prin care încep să se întrezărească speranţe că Adrian ar putea juca mai repede. Şi, ceea ce este cel mai important, ar putea fi astfel folosit de Răzvan Lucescu în importantul meci de la Paris, împotriva Franţei, partidă programată pe 9 octombrie.

Acest lucru ar putea deveni posibil graţie unei prevederi speciale a FIFA, un fel de derogare, care face parte din principiul promovat de forul mondial "In the Name of the Game". Astfel, dacă FRF ar da asigurări că are nevoie imperioasă de atacantul naţionalei cu trei săptămâni mai devreme, avocaţii lui Mutu ar putea înainta către FIFA o astfel de solicitare. Cu un dosar bine făcut, dublat de o iniţiativă voluntară a lui Mutu, care ar putea sprijini financiar o campanie promovată de FIFA, atacantul ar putea avea succes în obţinerea acestei derogări, care să-i permită să fie pe teren la Paris, pe 9 octombrie. Asta şi, bineînţeles, dacă Răzvan Lucescu şi-l va dori în echipă.

"Un jucător suspendat rămâne un jucător suspendat. Nu se poate schimba nimic!", Mircea Sandu, preşedinte FRF

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com