Commando pentru Mutu! Suporterii îl vor înapoi, ce alte variante are Răzvan!?

Egalul ruşinos de aseară, contra Albaniei, ridică o nouă problemă la naţională. Tricolorii au atacat brownian şi, în ciuda posesiei ridicate, s-au apropiat greu de poarta adversă.

Chiar dacă Niculae şi Marica sunt în formă la echipele de club, în măsura în care în linia de mijloc nu există niciun creier limpede, care să filtreze mingile pentru cei din faţă, este greu ca naţionala să înscrie ca urmare a unor faze elaborate.


Ce se întâmplă cu Mutu?

Răzvan nu dă semne să dea înapoi în conflictul cu starul Fiorentinei, chiar dacă este clar că prima reprezentativă are nevoie ca de aer de Mutu.

Mircea Sandu a declarat în repetate rânduri că, după ce îi expiră suspendarea, vârful român ar trebui rechemat la lot, suporterii sunt de aceeaşi părere. În partida de aseară, fanii l-au apostrofat pe Lucescu şi i-au trimis un mesaj clar: "E nevoie de Mutu la naţională".

Florescu, numărul 10 al lui Răzvan

Selecţionerul continuă să îl forţeze pe Gheorghe Florescu, deşi acesta nu a rupt gura târgului la naţională. Jucătorul lui Alania Vladikavkaz, admirabil altfel pentru efortul depus, nu este genul de "creier" al echipei. Este adevărat, Răzvan nici nu are foarte multe alte variante la dispoziţie: Tănase este accidentat şi la rândul său nu a impresionat cu nimic în ultimul timp, Adrian Cristea nu intră în calculele lui Lucescu Jr, Cociş nu poate şi...alte variante nu prea există.

"Din păcate, şi România este foarte modestă. Dacă la naţională Florescu este numărul 10, mai bine stăm acasă"
Victor Becali, impresar

29 de goluri a înscris Mutu pentru naţională în 67 de partide

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com