Şi italienii trag de "salvatorul" Mutu! 'Il Fenomeno e forţa noastră! Va reveni cu un hat-trick'

Naţionala e la pământ şi mulţi văd în revenirea lui Mutu singura cale de salvare. Lipsa unui lider adevărat în teren, absenţa unui jucător care să ia pe cont propriu şi să rezolve de unul singur un meci i-au determinat pe suporterii naţionalei, dar şi pe oamenii de fotbal să readucă în discuţie numele atacantului.

Răzvan Lucescu a renunţat la vârful Fiorentinei după dezastrul din Serbia, atunci când Mutu a preferat să plece după meci fără să anunţe pe nimeni.


Mutu mai are 50 de zile până la expirarea suspendării date în cazul sibutramina - notează cei de la fiorentina.it - iar ultraşii viola aşteaptă ca Il Fenomeno să readuca echipa în lupta la vârf. Între timp, Mutu a redevenit indispensabil trupei lui Mihajlovic: accidentarea lui Jovetic le-a dat toscanilor planurile peste cap.

Şi fanii Fiorentinei îşi pun speranţele în român:

"Il Fenomeno este forţa noastră. Trecutul este trecut, nu mai contează", scrie pe forum unul dintre suporteri.

"Se va întoarce în forţă. Va fi şi mai motivat decât înainte. Va fi cea mai importantă achiziţie", mai scriu fanii. Mutu este aşteptat să revină în meciul cu Catania, de pe 31 octombrie: "Fiorentina va câştiga cu 3-0, iar Mutu va da toate golurile", este sigur unul dintre forumişti

Totuşi, sunt şi fani care nu mai cred în forţa Briliantului: "Fotbalistic, îl ador pe Mutu, dar cred că Abramovic îl va distruge. Mai bine investim în alt jucător. Şefii ar trebui să pregătească banii pentru aducerea lui Cassano, pentru că Mutu nu va mai juca mult", scrie unul dintre italieni

Prunea: "Echipa naţională are nevoie de Mutu, dar după ce îşi va ispăşi pedeapsa. Este un jucător care poate face diferenţă"

Craioveanu: "Pentru mine, Mutu este un jucător deosebit. E ca şi cum nu l-ai chema pe Messi la Argentina sau Villa la Spania. Avem nevoie de un jucător lider de la mijloc în sus, care să tragă de echipă"

Dragomir: "Cu Albania a fost un accident. Vine şi Mutu, se face echipă bună, credeţi că Răzvan vrea să-şi facă rău singur, e vreun fraier?"

Mircea Lucescu: "Nu mai avem jucători ca Hagi, Ilie Dumitrescu sau Răducioiu care să îţi rezolve un meci. Mutu a dispărut de foarte mult timp. Timpul trece pentru toată lumea"

Adi Mutu l-a susţinut pe Prandelli din tribună

Adrian Mutu, împreună cu soţia sa, au asistat aseară la meciul pe care reprezentativa Italiei l-a câştigat în faţa Insulelor Feroe cu 5-0, meci contând pentru preliminariile Euro 2012. La meci au mai asistat şi fostul jucător al Fiorentinei,Roberto Baggio, dar şi preşedintele clubului viola, Andreea Della Valle.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com