Mutu a dat dedicaţii pentru soţie la nunta lui Neaga

«Briliantul» a vrut s-o îmbuneze pe Consuelo, rămasă în Italia, transmiţându-i mesaje în timpul petrecerii

Fotbalistul Fiorentinei, suspendat pentru consum de sibutramină, a venit în România fără soţia sa Consuelo şi a fost naşul prietenului său Adrian Neaga.

Atacantul român nu a uitat-o însă pe cea care i-a dăruit două fete, Maya şi Adriana, pe care a sunat-o şi i-a dedicat prin telefon mai multe melodii. Adrian Neaga a avut invitaţi de marcă duminică seara.

Goal-keeper-ul Dani Coman, Petre Marin, Ionuţ Luţu, sau alţi foşti colegi de-ai săi de la Steaua sau Unirea au fost prezenţi duminică seara la nunta în care naş a fost Adrian Mutu. Atmosfera a fost senzaţională, iar majoritatea celor 250 de invitaţi au dansat până spre dimineaţa.

Adrian şi Ela s-a căsătorit duminică, la petrecere participând peste 250 de invitaţi


Muzica a fost asigurată de Nico şi Gheorghe Turda. Însă cireaşa de pe tort a reprezentat-o sosirea lui Adi Minune, după miezul nopţii. Aceasta a fost una din marile surprize pe care fotbalistul viola i-a făcut-o finului său.

Cele mai solicitate piese pe care „Briliantul" i le-a cerut lui Adi Minune au fost: „Ăsta-i trenul vieţii mele!", dar şi „Eu sunt Adi Adrian", atât naşul cât şi finul fiind fani declaraţi ai acestor melodii. Mai mult, venit singur, fără Consuelo - ceea ce a alimentat zvonurile referitoare la o răcire a relaţiilor dintre ei - Adi i-a dedicat câteva manele şi soţiei sale, pe care a sunat-o apoi să le asculte.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com