Tatăl lui Adrian Mutu îşi copiază cuscrul

Impresionat de aerul de boem al lui Leo Matos Berrido, tatăl lui Mutu şi-a lăsat şi el cioc

La 60 de ani, Spiridon Mutu pare un om lipsit de inhibiţii. La petrecerea de nuntă organizată de Adrian Neaga, eveniment la care Adi Mutu a fost naş, Spiridon, tatăl atacantului Fiorentinei, a afişat un look tineresc, de Don Juan.

Spiridon Mutu (stânga) și Leo Matos Berrido, cuscrul său, se înțeleg de minuneSpiridon Mutu (stânga) și Leo Matos Berrido, cuscrul său, se înțeleg de minune

Spiridon (stânga), pe vremea când nu purta cioc, alături de Adrian Mutu, fiul săuFost profesor de matematică, Spiridon Mutu e recunoscut în Piteşti pentru conservatorismul de care a dat dovadă toată viaţă. Cu toate acestea, de aproape două luni, tatăl “Briliantului” şi-a luat inima în dinţi şi şi-a împlinit un vis: acela de a-şi lăsa cioc şi mustaţă. Aşa se face că, la petrecerea care a urmat căsătoriei religioase a lui Adrian Neaga, Spiridon Mutu a fost surprins de fotoreporterii Libertăţii învârtindu- se ca un păun în jurul Rodicăi, soţia sa. Dar ce l-a determinat pe Mutu senior să-şi schimbe look-ul? Se pare că înfăţişarea cuscrului său, Leonardo Matos Berrido, care la rândul său poartă barbişon, l-a făcut şi pe piteşteanul nostru să-şi lase cioc.

Seamănă cu un actor de telenovele

“Se înţelege perfect cu Leo, cuscrul său, îl admiră chiar foarte mult. Îi place aerul său bţm, de Don Juan. Din acest motiv şi-a lăsat şi el cioc, să pară mai distins. Acum seamănă cu un actor de telenovele din America de Sud”, ne-au dezvăluit surse din anturajul soţilor Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com