Faultat la domiciliu » Mutu stă două săptămîni pe tuşă

Atacantul Fiorentinei s-a lovit acasă la coapsă şi nu va reveni la antrenamente decît în octombrie, luna la finele căreia îi expiră suspendarea pentru doping

Necazurile nu-l slăbesc deloc pe Mutu. Suspendat pentru doping cu sibutramină pînă la 28 octombrie, atacantul Fiorentinei s-a accidentat şi va lipsi pînă la sfîrşitul lunii. Doar că românul n-a păţit-o la antrenamentele lui Sinişa Mihajlovici, la care a şi lipsit joi, ci în casă! "Mutu ia o pauză de două săptămîni, în care trebuie să-i tratăm muşchiul lezat de contuzia puternică suferită acasă", sună comunicatul sec anunţat de medicul echipei, Paolo Manetti.


Ghinionul a picat chiar în ziua în care Adrian se lupta, împreună cu avocaţii şi agenţii Becali, pentru a bloca acţiunea clubului toscan de a-i tăia complet salariul pe perioada de 9 luni cît e sancţionat. Pauza forţată i-a dat peste cap şi programul strict de pregătire, pe care românul îl urma pentru a fi apt să reintre la meciul Fiorentinei cu Catania, din 31 octombrie.

Unica veste bună pentru Mutu este că Chelsea dă semnale că vrea să trateze în cazul amenzii de 17,2 milioane de euro. Potrivit "Corriere dello Sport", clubul londonez n-a cerut suspendarea, pentru că n-ar avea nimic de cîştigat, şi caută să recupereze o parte din bani.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com