Un cadou "Minune" pentru finul Neaga

Adrian Mutu a avut grija ca la nunta prietenului sau toata lumea sa danseze si l-a chemat in "ajutor" pe renumitul manelist Adi Minune. Duminica seara, pe malul lacului Herastrau, Adrian Neaga a strans spuma fotbalului romanesc la petrecerea organizata pentru a celebra casatoria lui cu frumoasa Ella.

Imbracat intr-un costum Terry Moggler, Rica i-a avut printre cei 200 de invitati pe Victor Becali, Gigi Netoiu, venit cu fiul sau - Sorin Paraschiv, Dani Coman, Banel Nicolita, Janos Szekely si Marian Aliuta. Pe langa acestia,
s-au mai aflat Fane Spoitoru cu sotia, dar si afaceristul constantean Beinur Nuredin cu baiatul sau. Distractia la nunta lui Neaga a tinut pana in jurul orei 5 dimineata, iar programul artistic a fost asigurat de Gheorghe Turda, Nico, Sorinel Copilul de Aur si Adrian Copilul Minune. Ultimul, care a fost cadoul nasului Mutu pentru tinerii insuratei, a reusit sa incinga la maximum atmosfera. Manelistul i-a ridicat pe toti fotbalistii de la mesele lor si i-a adus pe ring prin ritmurile sale. Mai mult, Minune, care a venit la acest eveniment fara a percepe vreun onorariu, a strans impreuna cu trupa bani frumosi din dedicatii. Piesa "Recunosc, am plecat de jos" a fost hitul serii. Ginerica a cotizat in jur de 2.500 de euro, iar nasul... discret a plasat si el cateva hartii de 500 de euro.

A explicat absenta lui Consuelo
Faptul ca Mutu a fost la nunta fara Consuelo a dat nastere unor speculatii pe care atacantul Fiorentinei le-a respins vehement. "Consuelo a trebuit sa ramana la Roma in interes de serviciu. A fi Ministru delegat la Vatican presupune anumite responsabilitati, ca si meseria mea de altfel, iar eu ii inteleg si ii respect munca. Faptul ca am nasit impreuna cu sora mea nu inseamna ca eu si Consuelo avem probleme in casnicie", a declarat Mutu in exclusivitate pentru CANCAN.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com