Ziarul ring: Adi, e gravida Consuelo?!

Adrian Mutu nu l-a uitat pe prietenul său de la FC Argeş, Neaga, căruia i-a botezat băieţelul duminică seara. Surpriza pentru toată lumea a fost că “Briliantul” a năşit fără soţia sa, Consuelo, având-o alături pe sora sa, iar faptul a fost comentat în fel şi chip.


Gurile rele spun că Mutu s-ar afla într-un moment prost al căsniciei sale cu Consuelo şi că s-ar afla la un pas de divorţ. Apropiaţi ai cuplului susţin însă contrariul şi afirmă că, de fapt, Adi Mutu şi Consuelo îşi doresc foarte tare un al treilea copil, care poate fi băiat. Acesta ar putea fi motivul real al absenţei frumoasei dominicane la evenimentul care a avut loc duminică seară. Cei mai înflăcăraţi susţinători ai lui Consuelo în ceea ce priveşte o nouă sarcină sunt chiar socrii săi, Rodica Mutu spunându-i în dese rânduri că-şi mai doreşte nepoţei.

Reţinută cu treburi la Roma
Întrebat care este motivul pentru care este neînsoţit, “Briliantul” a răspuns că soţia lui a fost reţinută la Roma cu probleme de serviciu importante, ea având funcţia de ministru pe probleme externe al Republicii Dominicane pe lângă Vatican. “Consuelo este plecată în interes de serviciu. Chiar m-a şi certat un pic finul pentru asta, i-a părut rău că n-a putut veni. Dar a vorbit cu Rică la telefon şi i-a explicat că nu avea cum să ajungă, deşi i-ar fi plăcut tare mult” - a declarat Adrian Mutu.

Şi-a revăzut prietenii din Piteşti
Dublul eveniment - nunta lui Adi Neaga cu Ela şi botezul lui Mario, băieţelul cuplului - a fost pentru Adrian Mutu un bun prilej să-şi revadă prietenii din copilărie la Piteşti. Trioul Neaga, Mutu, Dani Coman a strâns în jur mai mulţi foşti colegi de la juniorii lui FC Argeş, pe mulţi dintre ei “Briliantul” neîntâlnindu-i de ani buni. “A fost o petrecere superbă. Ne-am simţit excelent. Păcat că n-am avut mai mult timp să stau de vorbă cu Adi Mutu, pentru că a fost ocupat cu invitaţii. Au fost şi dedicaţii, că a venit la un moment dat şi Adi Minune, dar au fost dedicaţii d-astea, mai de criză” - a povestit unul dintre invitaţi pentru “ring”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com