Mutu, îmbrăţişat de Prandelli

Adrian Mutu s-a reîntâlnit cu fostul său antrenor de la Fiorentina, Cesare Prandelli, actualmente selecţioner al Italiei, cu ocazia partidei pe care „squadra azzurra“ a jucat-o la Florenţa cu Insulele Feroe (5-0), în preliminariile CE 2012. Site-ul italian violanews.com a scris ieri că atacantul român s-a dus special la stadion pentru a-l întâlni pe tehnician. „Mutu s-a dus la stadion pentru a-l saluta pe antrenorul care, poate, a crezut cel mai mult în el. Cei doi s-au îmbrăţişat şi au discutat câteva minute. Asta doar la câteva zile după ce Prandelli declarase că românul este cel mai bun jucător pe care l-a pregătit în cariera sa“, a scris sursa citată. Această întâlnire a fost un bun prilej pentru Prandelli să-l mai laude o dată pe „Briliant“ în faţa presei. „Se simte bine, este foarte motivat şi nerăbdător să revină pe teren. Fiorentina are mare nevoie de el“.
Procuratorul lui Mutu, Victor Becali, a declarat, la Radio Toscana, că a făcut recurs la Curtea Europeană în cazul deciziei date de TAS legate de procesul cu gruparea engleză Chelsea. „Mutu este un cetăţean european, nu va putea rămâne fără loc de muncă. În plus, FIFA nu a primit vreo cerere în acest sens de la Chelsea. Am făcut între timp recurs la Curtea Europeană împotriva sentinţei date de TAS“, a spus Becali.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com