Fiorentina l-a oferit pe Mutu la Galata, în schimbul Elano! VEZI de ce au refuzat turcii!

Gruparea Fiorentina l-a oferit pe atacantul Adrian Mutu clubului Galatasaray Istanbul, la schimb cu brazilianul Elano Blumer, dar această propunere a fost refuzată de turci, informează cotidianul Fotospor.

Potrivit sursei citate, Elano a plecat din Turcia în Brazilia, zilele trecute, susţinând că are probleme familiale. Jucătorul ar vrea să plece de la Galatasaray, dar clubul turc nu este dispus să îl cedeze pentru o valoare mai mică decât cea reală.


"Fiorentina, care îl vrea de mult timp pe Elano, a acţionat imediat după ce a auzit de acest haos şi a sunat la uşa clubului Galatasaray. Gruparea italiană l-a oferit la schimb pe atacantul român Adrian Mutu, dar Cimbom a refuzat", scrie Fotomac.

Cotidianul menţionează că Galatasaray ar putea privi cu interes o astfel de ofertă, dar în cazul în care ar include şi o sumă de bani. "Se pare că Galatasaray va cere şi două milioane de euro la negocierile care s-ar putea încinge, în luna ianuarie. În ceea ce-l priveşte pe antrenorul Rijkaard, acesta este de acord cu venirea lui Mutu", notează jurnalul sportiv.

Atacantul Adrian Mutu este suspendat până pe data de 29 octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an.

MEDIAFAX

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com