Spiridon Mutu: «Lui Adi îi place viaţa de la Miami!»

Adrian Mutu va da în viitor România pe America. Fotbalistul Fiorentinei şi al echipei naţionalei intenţionează să se stabilească la Coral Gables, în apropiere de Miami, acolo unde deţine o vilă şi un apartament împreună cu soţia sa, Consuelo.
“Briliantul” şi-a făcut planurile pentru perioada în care va termina cu fotbalul. Nu va reveni în ţară, ci a ales să se relaxeze după o carieră tumultoasă departe, peste Ocean.

Atacantul Fiorentinei are două locuinţe în Statele Unite ale Americii şi urmează să se stabilească acolo.

"Lui Adi îi place foarte mult viaţa de la Miami. Va locui acolo, dar asta nu înseamnă că pleacă din ţară din cauza răutăţilor sau a tuturor lucrurilor nedrepte care s-au spus şi s-au scris despre el. Pur şi simplu se simte el bine acolo", a declarat tatăl fotbalistului, Spiridon Mutu.

Acesta a precizat însă că nu se pune problema ca jucătorul să emigreze în SUA, ci doar să stea mai mult acolo:" Adi este român şi România va fi ţara lui indiferent de ce ar spune unii şi alţii. Vom merge şi noi în vizită la el, aşa cum am fost şi în această vară, două luni, la casa pe care o are la Miami".

Mutu a cumpărat în urmă cu câţiva ani, alături de soţia sa, Consuelo, o vilă în Coral Glabes, un orăşel exotic în apropiere de Miami. Casa măsoară 450 metri pătraţi şi a costat în jurul a 1.5 milioane de dolari.

Locuinţa are un singur etaj, trei dormitoare, două băi, un living încăpător şi, bineînţeles, o piscină.

"Briliantul" are vecini unul şi unul: fotbaliştii Nesta, Vieri, David Beckham sau Şevcenko deţin si ei imobile în apropiere de casa atacantului naţionalei României.

În plus, Coral Gables este situat la doar două ore de zbor cu avionul de Republica Dominicană, ţară din care provine Consuelo.

Mulţumit de afacerea pe care a făcut-o luând vila, Mutu a investit şi într-un apartament dintr-un bloc turn destinat numai VIP-urilor, situat chiar la marginea Oceanului Atlantic.

În afara familiei şi a prietenilor, nu ar fi prea multe lucruri care l-ar putea "ţine" pe Mutu în România.

"Adi nu mai are acasă niciun fel de afaceri. Tot ce a însemnat business în România a fost închis sau cedat. Acum are oricum alte priorităţi", a mărturisit Mutu senior.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com