REVANSA! Mutu poate reveni pentru Razvan in amicalul cu Italia! Va fi convocat?

Mutu se poate intoarce la nationala cu Italia. In noiembrie e amicalul anului: Romania - Italia se joaca in Austria. Norocul nostru: rusii au refuzat sa joace cu Italia, iar fosta campioana mondiala si-a amintit de noi.

  REVANSA! Mutu poate reveni pentru Razvan in amicalul cu Italia! Va fi convocat?Mutu a plans dupa ce a ratat penaltyul cu care Romania putea castiga in fata Italiei la Euro. Se poate revansa in noiembrie, cand se joaca Italia - Romania. Lui Mutu ii expira suspendarea la fix: cu 2 saptamani inaintea superamicalului cu Italia.

"Mutu e cel mai valoros jucator roman si nu ar fi plecat niciodata de la nationala cat as fi fost antrenor", a spus Victor Piturca.

Mutu asteapta un semn de la Razvan sa se bata cu Italia lui Prandelli, fostul sau antrenor de la Fiorentina.

Din 89 asteapta romanii o victorie cu Italia. Razvan Lucescu are sansa sa repete performanta tatalui Mircea, care a invins Italia acum 27 de ani, cu golul lui Boloni.

In noiembrie, Italia - Romania se va juca la Klagenfurt, unde Piturca si-a luat adio de la nationala dupa 1-2 cu Austria.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com