Mutu a năşit cu sora lui

Adrian Mutu a venit la Bucureşti fără Consuelo pentru a boteza copilul bunului său prieten Rică Neaga. "Briliantul" a petrecut de două ori, fiindu-i şi naş de cununie fostului său coleg de la FC Argeş. În absenţa soţiei, rămasă în Italia, atacantul Fiorentinei a făcut "cuplu" cu sora sa, Laura.


Încă suspendat în cazul "Sibutramina", Adrian Mutu a reuşit să se învoiască de la Fiorentina şi a dat o fugă la Bucureşti pentru a-i năşi cel de-al doilea copil al lui Adrian Neaga.

"Briliantul" a fost adus la biserică de un prieten apropiat, la bordul unei maşini de teren, în jurul orei 12.30, unde a fost aşteptat de părinţi.

Acesta a venit singur în România şi a făcut pereche cu sora sa, Laura, alimentând speculaţiile potrivit cărora mariajul cu frumoasa dominicană Consuelo se apropie de final.

În 2005, Adrian Mutu s-a căsătorit pentru a doua oară, cu modelul dominican Consuelo Matos Gomes, fiind cununaţi de Nicu Gheară. Aceştia audoi copii împreună, Adriana, născută în 2006, şi Maya Vega, născută în 2008

Oficial, soţia atacantului de la Fiorentina nu a putut veni la eveniment din cauza unor proiecte în care este angrenată, dar surse din anturajul lui Mutu spun că aceştia sunt pe cale să se despartă.

Motivul? Mutu e plin până peste cap de datorii, el fiind obligat să plătească peste 17 milioane de euro clubului Chelsea. Apropiaţii săi susţin că certurile în familie ar fi pornit de la faptul că fotbalistul ar fi cerut aceşti bani de la socrul său.

Consuelo ar fi fost deranjată de acest lucru şi, în plus, pare să se fi săturat de toate problemele soţului.

Mutu şi-a luat rolul de naş în serios şi a făcut puţină ordine cu invitaţii şi cu presa. Pe toată durata botezului, fostul decar al naţionalei a afişat o mină veselă, el făcând glume pe seama prietenului său din copilărie, Adrian Neaga.

"Să te văd cum schimbi scutecele. Oricum, eu nu prea mai pot sta în picioare şi cer schimbare", a glumit atacantul Fiorentinei. Adrian Neaga şi Ela se pot declara nişte părinţi norocoşi, în timpul evenimentului bebeluşul Mario Andrei a fost foarte cuminte, doar când a fost băgat în apă a început să plângă, dar a fost imediat liniştit de soţii Mihalcea, cealaltă pereche de naşi.

L-a botezat Mario,ca pe băiatul său


"Finuţul" lui Adi Mutu a fost botezat Mario Andrei, ca şi primul copil al lui Mutu, cel din căsătoria cu Alexandra Dinu. Chiar dacă locuiesc amândoi în Italia, "Briliantul" şi fiul său se văd foarte rar.

"Mă bucur că Rică a ales ca pe bebeluş să-l cheme Mario, la fel ca pe băiatul meu. Pe Mario al meu nu l-am mai văzut de câteva luni, dar vorbim des la telefon. Mi-e dor de el. E adevărat că mai vreau un copil şi dacă se poate un băiat", a declarat Adrian Mutu.

De emoţii, Neaga a uitat verighetele acasă

Programată iniţial să înceapă la ora 17.00, cununia religioasă a fotbalistului a fost decalată cu mai bine de o oră.

Nu s-a răzgândit mireasa, aşa cum glumeau nuntaşii care-i aşteptau la biserică, ci mirele, emoţionat peste măsură, uitase acasă verighetele.

În cele din urmă situaţia a fost rezolvată, iar Neaga şi aleasa inimii sale au fost cununaţi şi religios. Adi Mutu a fost naşul cuplului, asta după ce în cursul dimineţii le botezase celor doi fiul.

Whisky de 18 ani, cu dedicaţie pentru Naş


Adrian Neaga i-a pregătit şi o surpriză “Briliantului”. Un whisky vechi de 18 ani, cu dedicaţie specială pentru “Mr. Adrian Mutu”. Invitaţii au gustat patru feluri de mâncare: şalău blonde, sarmale în foi de varză, ceafă de porc şi cartofi la cuptor cu rozmarin.

Muzica a fost asigurată de Nico şi Gheorghe Turda, iar spre miezul nopţii şi-a făcut apariţia şi Adrian Minune.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com