Ioan Becali: Până nu revine Mutu la naţională, nu o să facem nimic

Fostul impresar Ioan Becali a vorbit despre evoluţia naţionalei României în meciul cu Belarus, din preliminariile Euro 2012.

După ce România a remizat în Belarus, scor 0-0, în preliminariile Euro 2012,Ioan Becali a ţinut să sublinieze că în jocul "tricolorilor" se simte absenţa lui Adrian Mutu şi a precizat că toate problemele "Briliantului" sunt o consecinţă a faptului că a fost dat afară de la naţională.


"Până nu revine Mutu la echipa naţională, nu o să facem nimic. Şi nu vreau să creadă lumea că dacă vine Mutu rupem tot. Dar dacă nu era dat afară de la naţională, poate nu lua nenorocita aia de pastilă, era în formă maximă şi la Fiorentina, dar şi la echipa naţională. Acum, iar o să aud că am început să criticăm echipa naţională. Dar de ce nu au dat gol, ca să nu-i mai criticăm?", a spus fostul impresar, la GSP TV.

Naţionala României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat marţi, în deplasare, contra Belarusului, în grupa D a preliminariilor Euro 2012.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com