"Adi il poate convinge pe Razvan doar prin evolutii bune!"

In conferinta de presa sustinuta astazi, Cosmin Contra a vorbit si despre situatia lui Adi Mutu la echipa nationala.


"Adi numai prin evoluţiile sale şi prin goluri la Fiorentina îl poate convinge pe Răzvan să-l readucă la naţională. Dar tema de zi nu e Adi Mutu, ci meciurile cu Albania şi Belarus. Să-l lăsăm pe Mutu, vorbim de el când revine pe teren. "

Mutu se mai gandeste la nationala.

Intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Cosmin Contra a vorbit si despre Adi Mutu.

- Ai mai vorbit cu Mutu în ultimul timp?
- Ultima dată în urmă cu două-trei săptămîni.

- Se mai gîndeşte la naţională?
- Da, mi-a zis că se pregăteşte foarte bine, că e în vînă şi speră să revină în forţă.

Mutu, ajutat să scape de datorie

Mutu e prioritatea numărul 1 a Fiorentinei. Toscanii lucrează deja pentru a fi siguri că-l pot folosi pe român la finalul lunii octombrie, când îi expiră suspendarea în cazul "Sibutramina". Cum Mutu e în pericol să fie din nou suspendat, dacă nu plăteşte amenda de 17 milioane de euro către Chelsea, Andrea Della Valle va încerca să ajungă la un gentleman agreement cu Abramovici.

E clar, Mutu rămâne la Fiorentina. Ultimele mişcări sugerează că "Briliantul" e indispensabil în planurile toscanilor. Mai ales după accidentarea de lungă durată a lui Jovetic. Doar că există o mare problemă. În iunie, tribunalul elveţian a păstrat decizia TAS în cazul "Mutu - Chelsea", legat de dopajul cu cocaină din 2005, aceea că internaţionalul român trebuie să scoată din buzunar peste 17 milioane de euro, bani care trebuie plătiţi echipei londoneze!

Aşa că există posibilitatea ca Mutu să revină pe gazon pentru Fiorentina, după ispăşirea pedepsei în cazul "Sibutramina", dar să fie forţat să stea pe bancă din cauza "Cocainei", dacă nu le dă banii englezilor!

Se duce la Abramovici, la Londra

Pentru a evita un astfel de scenariu, patronul Fiorentinei a decis să se întâlnească personal cu Abramovici. "Nu am putut să ne vedem în Sardinia, dar sigur ne vom întâlni la Londra", a declarat, ieri, Della Valle. Cum amenda lui Mutu e una enormă, patronul Fiorentinei încearcă să-l înduplece pe miliardarul rus, în sensul unei reduceri substanţiale şi a unei plăţi în rate. De altfel, presa italiană lasă de înţeles că pe acest plan lucreazî intens şi fraţii Becali.

Fiorentina vrea să obţină o derogare de la liga italiană, pentru a-l putea folosi pe Mutu în meciurile amicale

Corvino: ''Îi avem pe Gilardino şi Mutu, nu va mai veni niciun atacant''

Pantaleo Corvino, directorul sportiv al clubului AC Fiorentina, a declarat că nu va mai transfera niciun atacant, întrucât echipa italiană îl are pe Adrian Mutu, Alberto Gilardino şi Khouma El Hadji Babacar.


Corvino declară: ''Nu va mai veni niciun atacant. Îi avem pe Gilardino şi Mutu şi ajunge. Până la revenirea lui Mutu, Babacar va fi rezerva lui Gilardino", conform MEDIAFAX.

Mutu a fost suspendat nouă luni de către tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), ulterior depistării pozitive cu sibutramină. Suspendarea urmează să expire în luna octombrie.

Lupescu asteapta cu nerabdare revenirea lui Mutu la nationala

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu , asteapta cu nerabdare revenirea lui Adrian Mutu in tricoul echipei nationale.


"Speram ca Adrian Mutu sa fie in forma si sa aiba picioare tari. Il asteptam la nationala daca va avea evolutii bune", a spus Ionut Lupescu pentru Prima TV.

Becali: Nu are cum să meargă un jucător de nivelul lui Mutu la Partizan

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că un jucător de nivelul lui Adrian Mutu nu se poate transfera la Partizan Belgrad, după ce presa sârbă anunţase venirea românului la campioana Serbiei.

" Nu există nicio ofertă de la Partizan, nici măcar nu se pune problema asta. Sunt numai prostii. Cum să meargă un jucător de nivelul lui Mutu la Partizan? Nu este nimic adevărat ", a declarat Victor Becali pentru MEDIAFAX.

Presa sârbă de luni scrie că eventuala venire a atacantului român Adrian Mutu la Partizan Belgrad ar reprezenta o adevărată "bombă" pe piaţa transferurilor, apreciind că jucătorul ar fi un câştig imens pentru campioana Serbiei, angrenată în Liga Campionilor.

"Singurul obstacol pentru venirea lui Mutu este faptul că el este suspendat pentru consum de sibutramină. Sosirea lui Mutu ar fi absolut de senzaţie, el este un jucător top-class şi ar fi un câştig imens pentru Partizan în Liga Campionilor dar şi în campionat", scrie Vecernje Novosti.

Duminică, presa de la Belgrad a anunţat că atacantul român, suspendat până în octombrie, va merge la campioana Serbiei, preşedintele clubului Partizan, Dragan Djurici, susţinând că tratativele sunt în desfăşurare.

"Briliantul" aproape de Serbia » Mutu la Partizan?

Conform presei de la Belgrad, sîrbii încearcă să dea lovitura şi să-l ia pe vîrful de 31 de ani de la Fiorentina, însă conducătorii viola se opun transferului din cauza problemelor de efectiv.

Adrian Mutu ar putea evolua din sezonul viitor în Serbia, la campioana Partizan Belgrad! Sîrbii insistă pentru transferul atacantului de 31 de ani pentru care ar oferi circa 6-7 milioane de euro, chiar dacă acesta este suspendat pînă în noiembrie în urma "scandalului Sibutramina".


Partizan confirmă interesul
Dragan Durici, preşedintele clubului belgrădean, a confirmat pentru site-ul www.mondo.rs că Adrian Mutu ar putea ajunge la echipa antrenată de Slavisa Kokanovici. negocierile între părţi fiind extrem de înaintate.

La schimb cu Tomici
Belgrădenii mai au un atuu. Antrenorul Fiorentinei, Sinisa Mihjalovici îl place foarte mult pe Nemania Tomici (22 de ani), noul star al lui Partizan, un mijlocaş ofensiv, care tocmai a debutat în "naţionala" Serbiei în amicalul cu Insulele Feroe. Puştiul, cotat la 5 milioane de euro, ar putea ajunge la Florenţa în schimbul lui Mutu.

"Îl vrem pe Mutu. Am demarat deja tratativele, dar singura mare problemă este suspendarea care îi expiră abia în noiembrie"
Dragan Durici, preşedinte Partizan Belgrad

"Mutu rămîne la Fiorentina, nu se pune problema să plece de acolo. Ce contract îi pot oferi cei de la Partizan?"
Victor Becali, impresar Mutu

Fiorentina se opune
Totuşi, italienii de la Fiorentina nu par deloc încîntaţi de despărţirea de "Briliant". Motivul? Actualul antrenor al trupei viola, Sinisa Mihjalovici, este extrem de mulţumit de modul în care Mutu s-a pregătit în această vară şi îl vede ca un jucător determinant pentru echipă după expirarea suspendării.

Mai mult, tînărul Jovetici, adus chiar de la Partizan, un jucător extrem de important pentru Fiorentina şi care juca pe acelaşi post cu Mutu, s-a accidentat grav şi ar putea să fie indisponibil pînă în vara lui 2011. Şi, chiar dacă au avut oferte din Turcia, de la Fenerbache, de la Al Sadd, din Qatar, şi de la Zenit, italienii au refuzat să-l lase pe român să plece.

2 milioane de euro este salariul stagional al lui Adrian Mutu la Fiorentina, el mai avînd contract cu italienii pînă în 2012

Presa din Serbia: "Mutu s-a inteles cu Partizan!" Victor Becali: "Ramane la Fiorentina!"

Presa din Serbia scrie ca Adi Mutu s-ar putea transfera la Partizan Belgrad, insa impresarul Victor Becali a negat pentru Sport.ro.

  Presa din Serbia: "Mutu s-a inteles cu Partizan!" Victor Becali: "Ramane la Fiorentina!"

Presa din Serbia scrie ca Mutu s-a inteles cu Vladimir Stojkovic, fost portar la Steaua Rosie Belgrad, pentru un transfer la Partizan, campioana Serbiei. "Mutu va sosi luni la Belgrad sa semneze contractul"scrie presa din Serbia.

Potrivit acestora, Mutu este privit ca jucatorul potrivit pentru a ajuta Partizan in duelurile grele din Liga Campionilor cu Arsenal, Sahtior si Braga. Asta chiar daca este suspendat pana pe 29 octombrie. Si fostul rapidisti Pierre Boya negociaza cu Partizan. Acesta ar putea semna saptamana aceasta un contract cu campionii din Serbia.

Agentul Victor Becali a infirmat pentru Sport.ro acest zvon: "Adrian Mutu ramane la Fiorentina. Cum sa mearga la Belgrad si sa joace din noiembrie?", a spus impresarul.

Mutu, idolul lui Alibec

Intr-un interviu pentru ziarul Click, fotbalistul roman Denis Alibec, care activeaza in prezent la echipa a doua a lui Internazionale Milano a declarat ca Adrian Mutu este unul dintre idolii sai.

Cine sunt idolii tăi?

Mutu şi brazilianul Ronaldo. Sper să fiu coleg cu Mutu la naţionala României. Alături de Ronaldo ştiu că nu am cum să mai joc.

Adrian Mutu – cel mai sexy fotbalist roman

Adrian Mutu a fost desemnat “cel mai sexy fotbalist roman” intr-un sondaj realizat de site-ul Ziare.com.

In clasament, Mutu este urmat de Cristi Chivu si de Mirel Radoi. Pe locul patru s-a clasat Mircea Bornescu, iar pe cinci Gabriel Tamas. Ciprian Marica, fotbalistul roman care evolueaza pentru VfB Stuttgart, a ocupat locul sase si este urmat de “cainele” Adrian Cristea.

Ultimele trei locuri sunt ocupate de Bogdan Lobont, care momentan evolueaza la AS Roma, Claudiu Niculescu, fostul "caine", care a ajuns la Universitatea Cluj si de fiul lui Victor Piturca, Alexandru Piturca.

Consuelo Mutu, una dintre cele mai sexy soţii de fotbalişti!

Consuelo, sotia atacantului Adrian Mutu este considerata de revista Unica, una dintre cele mai sexy sotii ale fotbalistilor romani.

Adrian Mutu şi Consuelo. O pereche superbă, împlinită, intens mediatizată, supusă multor încercări. Ba fostul mariaj al fotbalistului cu Alexandra Dinu, ba pensia alimentară pentru Mario, băiatul lor, iar apoi imensul scandal cu clubul Chelsea le-au creat reale probleme. Totuşi cei doi au trecut cu bine peste toate şi probabil că forţa le-a fost potenţată şi de fetiţele lor, micuţele Adriana şi Maya.

Ziarul ring: "Mutu va fi chemat daca va juca bine!"

Intr-un interviu acordat ziarului Ring, Stefan Iovan a vorbit si despre situatia lui Adrian Mutu la echipa nationala a Romaniei.


Zilele trecute, Adrian Mutu i-a cerut scuze selecţionerului Răzvan Lucescu pentru că a plecat din cantonamentul naţionalei la jocul cu Serbia. A făcut bine?
Eu spun că a făcut bine, a făcut ceea ce trebuia să facă, dar a făcut-o cam târziu.

Îi va accepta Răzvan scuzele?
Eu cred că da, suntem oameni, mai greşim...

În cazul ăsta, probabil că va trece peste episodul Belgrad şi-l va convoca din nou pe Adi Mutu la naţională.
Deocamdată, Adi nu joacă. Să-l vedem pe Mutu din nou pe teren şi atunci mai vorbim.

Credeţi că dacă Mutu va reveni în forţă şi va juca bine după suspendare, va fi chemat?
Staţi să vedem cum joacă! Dacă o va face bine, e posibil. Dar nu va conta numai jocul, ci şi comportamentul său...

Cum ar arata Mutu daca ar fi femeie

Jurnalistii de la ziarul Libertatea au schimbat, in joaca, sexul vedetelor. Printre aceste vedete se afla si Adrian Mutu! Ce a iesit, vedeti mai jos...



" E drept că, dacă s-ar fi născut fată, Adrian Mutu nu mai ajungea fotbalist şi nu mai seducea femei pe bandă rulantă. Dar scăpa şi de scandal şi de datorii, nu-i aşa? În plus, nu arată chiar rău..."

Victor Becali: "Atacurile lui Mutu, cusute cu ata fosforescenta"

Agentul FIFA Victor Becali este de parere ca dezvaluirile din publicatia "Fanatik", legate de atacul lui Adrian Mutu la adresa selectionerului Razvan Lucescu, sunt "cusute cu ata fosforescenta".


Impresarul "Briliantului" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca primul lucru pentru care atacurile lui Mutu ar trebui puse sub semnul intrebarii ar fi ca acestea au aparut la numai o zi dupa un interviu in care isi cerea scuze pentru greselile comise fata de selectioner, dupa meciul cu Serbia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.

"Daca in «Fanatik» aparea ca a spus unul, X-ulescu sau altul, ca i-a spus Mutu anumite lucruri, atunci as fi crezut. Insa, in acel articol, zicea ca «cineva» a zis, «cineva» a dres. Cu o zi inainte, in «Adevarul» a aparut un interviu al lui Mutu, care spunea ca ii pare rau de ce s-a intamplat la echipa nationala si ca a gresit in fata selectionerului Razvan Lucescu. Mi se pare cusut cu ata alba sa apara a doua zi acel articol din «Fanatik». Chiar o culoare fosforescenta, nu alba. Parca a fost interviu cu fantome. Au mai facut unii un interviu de doua pagini cu frati-miu si el nu vorbise de doi ani cu ei. Trebuia sa apara ca e X-ulescu si i-a spus Mutu asta", a declarat Victor Becali, in cadrul emisiunii "Liga lu' Mitran".

"Ştie el Mutu ceva!"

Zilele trecute, Adrian Mutu a declarat, conform adevarul.ro, că vrea să revină la naţională şi că a greşit faţă de Răzvan Lucescu atunci când a părăsit cantonamentul din Belgrad.
Ieri, săptămânalul Fanatik a venit însă cu o ipoteză nouă, care prezintă un Adrian Mutu având o poziţie mult diferită faţă de ce declarase cu câteva zile în urmă în Adevărul. Conform Fanatik, Mutu ar fi convins că Lucescu Jr nu-l mai cheamă la naţională. "Oamenii care-l cunosc bine pe Răzvan mi-au transmis că nu dă niciodată înapoi. Prietenii m-au sfătuit să-mi văd de treaba mea şi să nu mai mă gândesc la naţională. Cel puţin cât e Răzvan selecţioner. Dacă nimeni de la naţională nu mi-a dat un semn de viaţă de când sînt suspendat, e clar că nu mai au nevoie de mine. Nu contează, pentru că Răzvan oricum nu mai stă mult!", le-ar fi spus Adi Mutu, conform Fanatik, unor apropiaţi.
Impresarul lui Mutu, Victor Becali, nu crede însă în veridicitatea declaraţiei de mai sus. "Declaraţiile astea, aşa, din surse ale unor apropiaţi, le scot doar oamenii castraţi. De unde să ştim noi dacă a spus Mutu aşa ceva?", a declarat Victor Becali. Directorul Fanatik, Horia Ivanovici, un apropiat al lui Adrian Mutu, a refuzat să facă vreun comentariu asupra acestui subiect, o poziţie identică având şi selecţionerul Răzvan Lucescu.


Mutu: "N-am zis nimic de Răzvan"

La puţin timp, Gigi Becali a venit cu o declaraţie care a pus jar pe foc, dând de înţeles că Hagi ar fi refuzat Steaua pentru că va prelua naţionala. "Dacă a zis Mutu asta, ştie el ceva. Mutu ştie că Răzvan nu are viaţă lungă la naţională. Şi eu am auzit ceva, că revine Hagi la naţională. Nu vreau să spun mai multe. Poate de asta nici nu a acceptat Hagi oferta mea. El la început a acceptat şi după s-a sucit. Nu mă bag în zvonuri de-astea", a spus Becali la Sport.ro.

Aseară, Adrian Mutu a revenit cu o declaraţie pe adevarul.ro şi a dezminţit că ar fi făcut vreo referire la Răzvan. "Am aflat cu stupoare ce s-a scris. Sunt profund mâhnit de această manieră de a face audienţă cu orice preţ, încălcând cele mai elementare reguli ale profesiei de jurnalist. Unor asemenea minciuni grosolane, cu iz calomnios, nici n-ar trebui să le dau atenţie, ci doar să-mi rezerv dreptul de a mă adresa justiţiei. Înţeleg goana după senzaţional, dar nu permit nimănui să inventeze vorbe nerostite de mine. Mi-am recunoscut greşelile ori de câte ori le-am făcut. Am plătit şi plătesc pentru ele. Sunt de acord să fiu criticat, chiar aspru, dar nu pot accepta ca nivelul scăzut de bun-simţ profesional pe care unii ziarişti îl practică să afecteze imaginea mea", a conchis Mutu

"Decât să o lălăim atâta, mi se părea corect ca Răzvan să zică sancţiunea lui Mutu, cum a făcut cu Săpunaru. Răzvan să ia exemplul francezilor, să nu mai lase loc de interpretări", Mircea Sandu la Fanatik Show

Mutu a fost propus iar la Manchester City

Impresarii lui Mutu ar fi profitat de vizita britanicilor la Timişoara pentru a readuce în actualitate o posibilă trecere a "Briliantului" sub comanda lui Mancini.

"În special Mancini îl doreşte pe Mutu la Manchester City. A şi spus că ar fi un jucător ideal pentru el. Rămîne să vedem dacă şi patronii vor fi disponibili la discuţii". Declaraţia din ianuarie a lui Ioan Becali punea pe tapet, public, posibila întoarcere spectaculoasă a "Briliantului" în Premier League.


Problema ar fi revenit în actualitate cu ocazia deplasării făcute de trupa britanică la Timişoara pentru turul cu Poli din Europa League. Prezent pe Bega, Giovanni ar fi redeschis discuţia pentru un eventual transfer al lui Mutu, profitînd şi de relaţiile excelente pe care le are cu Mancini.

Aşteaptă veşti de la Rubin
Tema ar fi fost abordată acum şi cu persoane din staff-ul lui City prezente în România, dar lucrurile au rămas în continuare la stadiul de tatonare. "A fost doar o încercare de a ţine povestea caldă, de a le reaminti celor de la Manchester disponibilitatea lui Mutu de a reveni în Anglia", au povestit persoane aflate la faţa locului.

Pentru "Briliant" e însă mai actuală soluţia Rubin Kazan. Mutu ar fi fost propus pe diferite canale în spaţiul ex-sovietic, iar şefii campioanei Rusiei studiază încă posibilitatea de a-i oferi românului un salariu civilizat, cotat în jurul a trei milioane de euro pe an.

"Mancini îl apreciază pe Mutu, dar are deocamdată destui jucători la City. Cu Rubin au existat nişte zvonuri, însă nimic concret"
Victor Becali, impresar FIFA

29 octombrie e data la care expiră suspendarea lui Mutu în "cazul Sibutramina"

Mutu: „N-am zis nimic de Răzvan Lucescu! Se inventează pe seama mea!”

La câteva zile după ce „Adevărul" a publicat un mega-interviu cu Adrian Mutu, în care acesta îi cerea scuze selecţionerului pentru faptul că a plecat din cantonamentul naţionalei după meciul cu Serbia, săptămânalul „Fanatik" a lansat o variantă care întreţine conflictul cu Răzvan Lucescu. „Nu mă interesează dacă nu mă cheamă Răzvan. Oricum el nu va mai sta mult la naţională", ar fi spus Mutu unor apropiaţi, conform „Fanatik".


Contactat din nou de „Adevărul", atacantul Fiorentinei s-a declarat uluit de vorbele care i-au fost puse în gură şi a ţinut să le dezmintă categoric. „Am aflat cu stupoare de ce s-a scris. Sunt mâhnit profund de această manieră de a face audientă cu orice preţ, încălcând cele mai elementare reguli ale profesiei de jurnalist. Precizez că poziţia mea rămâne cea apărută miercuri în cotidianele Adevărul şi Click!. Este singura exprimată, de altfel, în cursul acestui an, în care am întrerupt colaborarea cu mass-media“, a spus Mutu.

„Briliantul“ a continuat: „Unor asemenea minciuni grosolane, cu iz calomnios, nici n-ar trebui să le dau atenţie, ci doar să-mi rezerv dreptul de a mă adresa justiţiei. O fac doar pentru că subiectul este unul sensibil pentru iubitorii fotbalului, cărora le datorez respectul meu. Înţeleg goana după senzaţional, dar nu permit nimănui să inventeze vorbe nerostite de mine.Mi-am recunoscut greşelile ori de câte ori le-am făcut. Am plătit şi plătesc pentru ele. Sunt de acord să fiu criticat, chiar aspru, dar nu pot accepta ca nivelul scăzut de bun simţ profesional pe care unii ziarişti îl practică să afecteze imaginea mea", a conchis Mutu, în exclusivitate, pentru „Adevărul“.

Ionel Lespuc: Mutu nu e high, momentan. E doar manipulat

“E clar că nu mai au nevoie de mine în lot. Nu contează, pentru că Răzvan oricum nu mai stă mult!”, a declarat Adrian Mutu, referindu-se la selecţionerul Lucescu junior. Să încercăm să decriptăm. E o obrăznicie fără seamăn? E high Mutu, a dat-o iarăşi pe cocaină?

Da, este o obrăznicie, dar nu, Mutu nu e high de data aceasta (deşi nu se ştie ce substanţe s-ar mai descoperi la un control antidoping). Fostul număr 10 al naţionalei e doar marioneta cuiva. Am mai scris aici ce se întâmplă în proximitatea reprezentativei tricolore. Declaraţia lui Mutu este conexată cu această rostire a lui Gigi: “Şi eu am auzit ceva de asta, că revine Hagi la naţională. Nu vreau sa spun mai multe”. Iar în spatele ambilor stă comerciantul de fotbalişti Giovanni Becali, care consideră că Lucescu îi ia ceva ce e al lui. Evident, beneficiile unui ciomag trântit în capul selecţionerului sunt mutuale. “Briliantul” ar reveni în toată splendoarea lui sub tricolor, în timp ce marfa de export a lui Gigel ar juca purtând stema României pe piept.

În sfera de influenţă a celui mai pervers dintre fraţii Becali se mai află Gică Hagi şi Gică Popescu, care deţin poziţii privilegiate în maşina de lobby. Este de aşteptat ca reacţiile lor să apară în curând (dacă nu au şi erupt pe undeva), pentru a crea un curent de opinie puternic împotriva lui Lucescu. De văzut cât va rezista Mircea Sandu la aceste presiuni. Deocamdată se ţine tare: “Tuturor celor care, în ultimele ore şi nu numai, au răspândit anumite zvonuri sau opinii le comunic cât se poate de tranşant şi de clar: selecţionerul Răzvan Lucescu se bucură de susţinerea totală a preşedintelui FRF”.

Nu sunt un mare fan al lui Răzvan Lucescu. Deşi spune că are ambiţia de a câştiga fiecare meci, palmaresul său este negativ. În plus, încă din perioada Rapid ne amintim cât era de temător. Bătuse pe atunci recordul remizelor, stând cu dosul în poartă; dacă transferă avalanşa de X-uri şi la naţională, e clar, vom plonja şi mai adânc în mediocritate. Îl prefer însă de o mie de ori pe juniorul Lucescu în faţa unui selecţioner aservit unor interese obscure. Fotbalul nostru ar trebui uşor să iasă de sub influenţa unora ca Mitică, Gigel şi Giovănel, nu să intre şi mai tare. Asta ca să putem spera că se va însănătoşi cândva.

PS Chiar sunt curios câtă lume mai pune preţ pe ce spune/crede Adrian Mutu. Ce ziceţi, mai este el o voce ascultată de iubitorii de fotbal din România?

Becali despre Mutu: "Dacă eşti dator la cineva şi nu îi dai înapoi banii, eşti un nenorocit"

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a comentat la Contraatac, de la GSP TV declaraţiile recente ale lui Mutu şi spune că atacantul Fiorentinei încă îi este dator

"Mutu m-a convins în momentul în care nu mi-a dat banii. Dacă el are să dea 75.000 de euro şi nu îi dă e un mare nenorocit, mai ales că el cîştigă banii aştia în două săptămîni.
Răzvan trebuie să iasă în faţă să spună de ce nu îl mai ia pe Mutu, dacă e suspendat sau ceva. Trebuie să dea o explicaţie", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Adrian Mutu: "Nu contează că nu mă cheamă Răzvan, oricum nu mai stă mult!"

Declaraţii incredibile făcute de Adrian Mutu conform Fanatik la adresa tehnicianului echipei naţionale, Răzvan Lucescu. După ce în urmă cu cîteva zile Mutu a acordat un interviu cotidianului Adevărul în care spunea că-şi cere scuze pentru plecarea din cantonament după meciul cu Serbia şi că-şi doreşte să revină la echipa naţională, atacantul Fiorentinei spune că nu-l mai interesează naţionala pentru moment!


"Oamenii care-l cunosc bine pe Răzvan mi-au transmis că nu dă niciodată înapoi. Ţine mult la disciplină, la grup, dar e extrem de orgolios. Aşa a făcut şi la echipele de club pe unde a fost, unde i-a dat afară, fără nici o remuşcare, pe cei care au călcat pe bec. Cu orice risc! Aşa e probabil şi în cazul meu, iar prietenii m-au sfătuit să-mi văd de treaba mea, să mă antrenez pentru a reveni puternic în circuit şi să nu mai mă gîndesc la naţională. Cel puţin cît e Răzvan selecţioner.

Dacă nimeni de la naţională nu mi-a dat un semn de viaţă de cînd sînt suspendat, e clar să nu mai au nevoie de mine în loc. Nu contează, pentru că Răzvan oricum nu mai stă mult! La ce orgoliu are, dacă nu sînt rezultate, pleacă singur sau, cum a spus, cînd calificarea e compromisă matematic se retrage", a spus Mutu conform Fanatik, mai multor apropriaţi.

Victor Becali pledează pentru Mutu » "Să se roage în genunchi?"

Victor Becali crede că Răzvan Lucescu va apela la Mutu atunci cînd "va avea cuţitul la os!", dar lasă să se înţeleagă că vîrful Fiorentinei ar putea refuza atunci.

Confesiunea lui Mutu, care a spus că îşi doreşte să revină la echipa naţională, a rămas fără răspuns din partea lui Răzvan Lucescu. Impresarul atacantului de 31 de ani, Victor Becali, e de părere că trebuie ca selecţionerul să clarifice situaţia fotbalistului.



"Declaraţia lui Mutu nu este una nouă. El a spus de a doua zi de ce a plecat la Novi Sad după meciul cu Serbia! Ce să facă dacă Lucescu nu i-a răspuns la telefon? Au trecut zece luni şi nimeni nu l-a băgat în seamă! Să se roage în genunchi să fie iertat?", a spus Becali. Impresarul crede că Lucescu junior va apela, în cele din urmă, la serviciile atacantului de la Fiorentina: "Cred că Răzvan îl va chema pe Mutu, dar doar cînd îi va fi foarte greu. Însă să vedem atunci ce va fi".

Victor Becali îi dă dreptate lui Mircea Sandu, care i-a solicitat tehnicianului "tricolorilor" un verdict clar în cazul Mutu: "Cel mai corect ar fi ca Răzvan să spună exact ce are de gînd în privinţa lui Mutu! Aşa ar fi cel mai corect faţă de suporterii echipei naţionale şi faţă de jucător. Răzvan să-şi asume responsabilitatea deciziilor!".

"De ce francezii au putut să spună cît îi suspendă pe Ribery şi pe Anelka, iar Răzvan nu a dat nici pînă acum un verdict clar în privinţa lui Mutu?"
Victor Becali, impresar

George Stanca: Dragă Adi Mutu,

Apelul tău direct sau indirect publicat sub formă de interviu în Click! şi adresat suporterilor care te detestă - eu nu mă număr printre ei, ci doar printre criticii tăi constructivi - nu a impresionat.

Vezi reacţia, în fond lipsa ei, lui Răzvan Lucescu. Căci a lui Ionuţ Lupescu, a fost destul de fermă, tranşantă. Apoi citeşte opinia suporterilor echipei naţionale de pe diverse forumuri, dacă ai muşchi şi forţă-n oase.

Eşti ca în celebra poveste cu ciobanul care dă alarma falsă cu lupul la oi, şi care când a venit lupul a luat-o-n freză. Cine să te mai creadă!? Sincer să fiu eu, merg într-o mare măsură în pocăinţa ta...vremelnică. Simţi că ai nevoie de naţională.

Poate şi ea de tine. Dar nu de Mutu acela impertinent, insolent şi impotent de pe terenul din Belgrad, de unde ai plecat direct într-o discotecă din Novisad, să-ţi îneci amarul, avem noi nevoie. Ci de băiatul devotat, care dă tonul echipei în lupta pentru culorile ţării dezinteresat şi ambiţios, aşa cum sunt şi au fost sârbii în meciul cu noi.

Lumea nu te mai crede. Cenuşa ta, precum vezi, presărată pe gelul din părul tău e confundată de români mai degrabă cu un praf alb de var, care se pune pe gazon, nu se trage pe nas.

Cine mai crede că tu poţi redeveni fecioară, dintre români, cu atâtea antecedente?, penale chiar?! Mie mi se pare, dar într-o proporţie miculuţă, că şi Răzvan e victima propriului său orgoliu şi că aici e o treabă naţională în care presoana e mai puţin importantă.

Dar dacă el şi-a asumat răspunderea de a ne califica fără tine, e treaba lui. Numai că aici e-n joc naţionala noastră, nici a ta, Mutule, nici a Luceştilor în veacul veacurilor!

Eu sunt convins că naţionala are nevoie de Mutu, dar nu de cel de azi, devorat de patimi satanice, de vicii occidentale, ci de Mutu acela pur şi simplu care vine din trivalea Piteştiului, nesofisticat, direct cu driblig fascinant şi cu fente dobriniene... de el avem nevoie, noi, Adi! Mai poţi deveni acelaşi?

Eu cred că da, dar Răzvan hotărăşte. Noroc bun!

Bogdan Mara: "Sper ca Mutu să revină la naţională!"

Bogdan Mara, jucătorul formaţiei Iraklis Salonic, crede că o posibilă revenire a lui Adrian Mutu va conta foarte mult în campania de calificare pentru Euro 2012.


"Mă bucur că relaţia dintre Mutu şi Răzvan Lucescu începe să se îmbunătăţească. Este foarte bine că Adrian a făcut acest pas, sînt convins că cei doi vor purta o discuţie serioasă la finalul căreia să se liniştească lucrurile. Sper ca Mutu să revină la naţională, pentru că noi avem nevoie de el şi el are nevoie de naţională", a adăugat Bogdan Mara.

Revine Mutu? "Răzvan va ceda!"

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, este convins că Lucescu jr îl va chema din nou pe Mutu la naţională. Pe de altă parte, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, are o atitudine pesimistă, în timp ce Mircea Sandu adoptă o poziţie diplomată în problema "Mutu".

"Dacă Mutu a zis că îşi doreşte să revină la echipa naţională, este chiar un băiat deştept. El realizează că are nevoie de echipa naţională. Dacă o să-l mai cheme Răzvan? Sincer, eu cred că o să cedeze şi o să-l cheme, pentru că Răzvan are mare nevoie de Mutu la naţională", spune preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care se declară necondiţionat de partea ideii revenirii lui Mutu printre tricolori. La polul opus se situează Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF, care consideră că regretele exprimate de Mutu deunăzi în interviul acordat ziarului Adevărul nu sunt suficiente şi că explicaţiile oferite pentru faptul că a părăsit, după 0-5 cu Serbia în Belgrad, hotelul echipei naţionale sunt ciudate.

Naşul: "Eu am ţinut legătura cu Mutu"

"E bizar cum încearcă să justifice Mutu acel episod. Nu avea voie să plece, iar dacă spune că a plecat că era supărat, nu ajunge. Oricum, subiectul reprezentat de Mutu nu e de primă importanţă. Ne aşteaptă trei meciuri de o însemnătate majoră în preliminariile CE 2012. La acestea trebuie să ne gândim acum", spune Lupescu. La rândul său, preşedintele FRF, Mircea Sandu, se declară cumva favorabil ideii revenirii lui Mutu la lot, dar nu o afirmă răspicat: "Am spus mereu că Mutu e un jucător de valoare, care ar putea juca pentru România, dar e responsabilitatea lui Răzvan pe cine convoacă şi pe cine nu. Selecţionerul trebuia să anunţe clar sancţiunea pentru Mutu şi nu s-ar mai fi iscat atâtea controverse. Eu am păstrat legătura cu Mutu. Vorbim când şi când la telefon. Nu suntem supăraţi". Lucescu jr nu a putut fi contactat ieri.

Am greşit faţă de Răzvan că nu l-am anunţat că plec din hotelul naţionalei din Belgrad. Când îmi va expira suspendarea, din partea mea nu vor fi probleme să joc din nou la echipa naţională
Adrian Mutu, (declaraţie făcută într-un interviu acordat ziarului Adevărul)

Mutu este un băiat deştept, cum să nu vrea la naţională? Răzvan o să-l cheme din nou
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Ce facem dacă după o înfrângere ne supărăm cu toţii şi plecăm la discotecă să bem?
Ionuţ Lupescu, director general FRF

Gilardino anticipează un Mutu în formă
Atacantul Fiorentinei, Alberto Gilardino, a spus că Adrian Mutu îşi doreşte foarte tare să revină cât mai repede pe teren. "Adrian are o dorinţă nebună de a reveni pe teren. După expirarea suspendării, îl vom vedea pe adevăratul Mutu. Trebuie să avem o evoluţie bună în primele două luni, apoi vom vedea. Din noiembrie revine şi Mutu", a afirmat Gilardino. Suspendarea "Briliantului" va expira în luna octombrie.

Mutu vrea la nationala

"Unde joaca Mutu ca sa vorbim de convocare?"

Fostul fotbalist al Rapidului, Nicu Gheara spune intr-un interviu pentru Cancan ca "Briliantul" trebuie sa-i demonstreze lui Razvan Lucescu ca merita rechemat la prima reprezentativa.

- Mai merita Mutu o sansa la echipa nationala?
- Mutu e suspendat de noua luni. Nu poti discuta despre convocarea unui jucator care nu activeaza. Daca va reintra in forta, va evolua bine, va fi cu siguranta convocat, pentru ca Razvan nu are nimic cu el. Dar Mutu de noua luni nu are treaba, oficial, cu fotbalul, de ce sa vorbim acum de convocarea lui?

Rămâne Răzvan surd la visul lui Mutu?

"Briliantul" şi-a declarat încă o dată dorinţa de a reveni sub tricolor. Antrenorii de la lot salută atitudinea pozitivă adoptată de vedetă.

Deşi se află în dizgraţia selecţionerului Răzvan Lucescu, Adrian Mutu nu şi-a luat gândul de la echipa naţională a României. Într-un interviu acordat ieri cotidianului "Adevărul", atacantul legitimat la formaţia italiană Fiorentina a repetat faptul că a greşit când a părăsit cantonamentul tricolorilor de la Belgrad, după acel 0-5 cu Serbia, fără să anunţe pe nimeni din staff, şi a precizat că, din partea lui, nu va fi nicio problemă să vină la lot, în cazul în care va fi convocat.


"E de apreciat ce a spus"

"Selecţionerul nu m-a sunat deloc. Nu ştiu dacă mai sunt dorit sau nu la lot. După ce îmi va expira suspendarea, din partea mea nu vor fi probleme. Am greşit faţă de Răzvan că nu l-am anunţat că plec din cantonament după meciul cu Serbia. Am procedat aşa fiindcă eram supărat din cauza rezultatului înregistrat în acea partidă", a zis "Brilantul".

EVZ a dorit să afle reacţia celor care vor decide soarta acestuia. Răzvan Lucescu nu a dorit să comenteze. În schimb, Bogdan Stelea, unul dintre secunzi, s-a arătat plăcut surprins de atitudinea jucătorului.

"Din punctul meu de vedere, e de apreciat ce a spus Mutu. Nu sunt însă eu în măsură să spun dacă el ar putea fi convocat sau nu la naţională, doar selecţionerul decide asta", a declarat Stelea ieri, pentru EVZ.

"Nu ştiu dacă Adi Mutu va reveni la lot, asta depinde de multe lucruri. În primul rând, el trebuie să revină pe teren. Până când nu-i va expira suspendarea, n-are rost să vorbim despre Mutu", ne-a spus şi Ştefan Iovan, celălalt "asistent" al lui Lucescu.

Ar reveni abia anul viitor

N-ar fi exclus ca, până la urmă, Adi Mutu să fie iertat de selecţioner, mai ales că odată cu apropierea debutului în viitoarelor preliminarii va creşte presiune din partea impresarilor jucătorului. O eventuală revenire s-ar putea produce abia anul viitor.

România va debuta pe 3 septembrie în noua campanie, când va întâlni, la Piatra-Neamţ, Albania, iar apoi va juca împotriva Belarusului (7 septembrie) şi a Franţei (9 octombrie), ambele meciuri în deplasare.

"Briliantul" va reveni pe teren abia în noiembrie, când îi expiră suspendarea.

"E de apreciat ce a spus Mutu. Nu sunt însă eu în măsură să spun dacă el ar putea fi convocat."
BOGDAN STELEA, antrenor secund la echipa naţională a României

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com