Ionel Lespuc: Mutu nu e high, momentan. E doar manipulat

“E clar că nu mai au nevoie de mine în lot. Nu contează, pentru că Răzvan oricum nu mai stă mult!”, a declarat Adrian Mutu, referindu-se la selecţionerul Lucescu junior. Să încercăm să decriptăm. E o obrăznicie fără seamăn? E high Mutu, a dat-o iarăşi pe cocaină?

Da, este o obrăznicie, dar nu, Mutu nu e high de data aceasta (deşi nu se ştie ce substanţe s-ar mai descoperi la un control antidoping). Fostul număr 10 al naţionalei e doar marioneta cuiva. Am mai scris aici ce se întâmplă în proximitatea reprezentativei tricolore. Declaraţia lui Mutu este conexată cu această rostire a lui Gigi: “Şi eu am auzit ceva de asta, că revine Hagi la naţională. Nu vreau sa spun mai multe”. Iar în spatele ambilor stă comerciantul de fotbalişti Giovanni Becali, care consideră că Lucescu îi ia ceva ce e al lui. Evident, beneficiile unui ciomag trântit în capul selecţionerului sunt mutuale. “Briliantul” ar reveni în toată splendoarea lui sub tricolor, în timp ce marfa de export a lui Gigel ar juca purtând stema României pe piept.

În sfera de influenţă a celui mai pervers dintre fraţii Becali se mai află Gică Hagi şi Gică Popescu, care deţin poziţii privilegiate în maşina de lobby. Este de aşteptat ca reacţiile lor să apară în curând (dacă nu au şi erupt pe undeva), pentru a crea un curent de opinie puternic împotriva lui Lucescu. De văzut cât va rezista Mircea Sandu la aceste presiuni. Deocamdată se ţine tare: “Tuturor celor care, în ultimele ore şi nu numai, au răspândit anumite zvonuri sau opinii le comunic cât se poate de tranşant şi de clar: selecţionerul Răzvan Lucescu se bucură de susţinerea totală a preşedintelui FRF”.

Nu sunt un mare fan al lui Răzvan Lucescu. Deşi spune că are ambiţia de a câştiga fiecare meci, palmaresul său este negativ. În plus, încă din perioada Rapid ne amintim cât era de temător. Bătuse pe atunci recordul remizelor, stând cu dosul în poartă; dacă transferă avalanşa de X-uri şi la naţională, e clar, vom plonja şi mai adânc în mediocritate. Îl prefer însă de o mie de ori pe juniorul Lucescu în faţa unui selecţioner aservit unor interese obscure. Fotbalul nostru ar trebui uşor să iasă de sub influenţa unora ca Mitică, Gigel şi Giovănel, nu să intre şi mai tare. Asta ca să putem spera că se va însănătoşi cândva.

PS Chiar sunt curios câtă lume mai pune preţ pe ce spune/crede Adrian Mutu. Ce ziceţi, mai este el o voce ascultată de iubitorii de fotbal din România?

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com