Victor Becali: "Chelsea nu poate risca in cazul Mutu"

Situatia in cazul lui Adrian Mutu se schimba de la secunda la secunda, iar povestea ramine cea mai mediatizata din fotbalul romanesc. Apar informatii contradictorii, de la aceea ca, de fapt, Chelsea nu ar fi cerut suspendarea lui Mutu si pina la stirea potrivit careia Fiorentina doreste sa se desparta de internationalul roman. In speranta de a patrunde in culisele acestui caz com plicat, am apelat la procuratorul jucatorului, Victor Becali.

Care este starea de spirit a lui Mutu? De ce a intrat in „silenzio stampa“?
Adi este in cantonamentul Fiorentinei. In perioada anterioara a stat numai alaturi de familie, iar in vacanta, in SUA, a fost insotit si de parinti. Nu el a decis sa intre in silenzio stampa, dar nici avocatii si nici conducerea clubului nu-i permit sa dea declaratii in ziare, pentru a nu complica starea de spirit si asa tensionata. Am vorbit cu el si Adi mi-a marturisit ca, in continuare, crede ca acest litigiu se va incheia.

Intre jucatori cunoscuti si cluburi de talia lui Chelsea au mai existat conflicte, dar s-au stins rapid, pe cale amiabila. De ce englezii insista, in continuare, ca Mutu sa plateasca atit de multi bani si, in plus, sa fie suspendat?
Cluburile mari se respecta si, odata ce a fost mentionata atit suma de 17 milioane de euro, cit si varianta suspendarii, nu mai pot da inapoi. S-a creat prea mare vilva si cei de la Chelsea nu mai pot reveni asupra deciziei, pentru ca sint oameni seriosi si ar pierde la capitolul credibilitate.

„Cearta cu Lucescu nu intereseaza pe nimeni“
Odata rezolvat acest caz, credeti intr-o impacare intre jucator si se lec tio nerul Lucescu?
Nu stiu. In acest moment, cearta dintre Mutu si Razvan Lucescu nu mai intereseaza pe nimeni.

Care este urmatorul pas pe care trebuie sa-l faca Mutu?
Sa se antreneze. Trebuie sa munceasca, alta sansa nu are. Si sa nu se gindeasca la acest scandal, chiar daca e dificil pentru el…

Jucatorul nu merge la psiholog
A apelat la ajutorul unui psiholog?
Nu, si nu cred ca se va ajunge aici, chiar daca am fi naivi sa credem ca aceasta stare de spirit nu il macina pe Adi.

Cluburile romanesti nu manifesta aceeasi atitudine severa fata de jucatorii-pro ble ma. Cind se va ajunge si la noi la o situatie similara cu cea a lui Mutu?
In Romania nu se poate pune problema astfel, pentru ca n-am avut deo camdata un caz similar. Totusi, cred ca, daca s-ar ajunge la o asemenea situatie, s-ar rezolva numai odata cu implicarea forurilor internationale. Deocamdata insa avem noroc...

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com