Mutu, la mâna lui Blatter

Adrian Mutu (31 de ani) va scăpa de plata celor 17.173.990 de euro către Chelsea doar dacă Sepp Blatter, preşedintele FIFA, îl va convinge pe Roman Abramovici, patronul londonezilor, să aibă milă de atacantul român de la Fiorentina.

Foto: EPA / Mutu (stânga) mai are de ispăşit aproximativ 3 luni din pedeapsa primită în urma depistării pozitive cu

Cel puţin aşa susţine Leonardo Grosso, membru al asociaţiei fotbaliştilor profesionişti (FifPro). “Cu zece zile în urmă am fost la sediul FIFA de la Zürich pentru a discuta despre cazul Mutu - Chelsea. Este important ca bunul-simţ să prevaleze în acest litigiu. E posibil ca Blatter să dorească să-l ajute pe Adrian Mutu şi să-l convoace la o întâlnire pe Roman Abramovici, pentru a intermedia o împăcare. Săptămâna viitoare vom şti mai multe în acest caz”, a declarat italianul. Indiferent de cum se va încheia această telenovelă, un lucru e sigur: “Briliantul” nu pleacă din Serie A.

Sepp BlatterVa rămâne la Fiorentina

“Mutu va rămâne la Fiorentina. Relaţia cu antrenorul Sinişa Mihajlovici este foarte bună şi Adrian vrea să demonstreze de ce este în stare începând de la sfârşitul lui octombrie, când îi va expira suspendarea pentru dopaj cu sibutramină”, a declarat impresarul Victor Becali pentru Radio Toscana.

Probleme la genunchi?

Site-ul fiorentinanews.com a scris că Adrian Mutu a părăsit mai devreme antrenamentul de luni, remarcând că atacantul român a purtat din nou un bandaj la genunchiul stâng, la care a fost operat anul trecut, din cauza unei leziuni a meniscului exterior.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com