Ziarul ring: Mutu l-a batut pe Chivu!

În lumea fotbalului circulă o glumă care spune despre Adrian Mutu că, dacă ar fi fost italian şi n-ar fi avut nicio selecţie la naţională la cei 31 de ani ai săi, ar fi prins-o pe prima la această vârstă. De ce? Pentru că acolo a ajuns din această vară selecţioner Cesare Prandelli, antrenorul care i-a marcat cariera “Briliantului”. Prandelli i-a fost antrenor şi lui Chivu, la AS Roma.



Cesare Prandelli şi-a construit o carieră de mare antrenor şi pe spatele românului Adrian Mutu, pe care l-a avut sub comanda sa în două mandate, la Parma şi la Fiorentina. Prandelli îi datorează multe românului, care la ambele echipe a fost atât liderul său din teren, cât şi omul de gol cel mai important. Ei bine, ajuns selecţioner al Italiei, Cesare Prandelli nu are cuvinte de laudă la adresa potenţialilor convocabili la squadra azzurra, vedete precum Marco Borriello ori Daniele De Rossi. Întrebat care este cel mai puternic jucător pe care l-a antrenat vreodată, selecţionerul cvadruplei campioane mondiale şi-a arătat recunoştinţa pentru jucătorul care i-a oferit clipe dintre cele mai frumoase ca antrenor al unei echipe de club: „Adrian Mutu! Şi nu spun asta doar ca să îi ridic moralul!”, a spus Prandellli despre fotbalistul care mai are de aşteptat până la finalul lui octombrie ca să joace din nou fotbal în mod oficial. Puţină lume îşi mai aduce aminte că, în 2004, căpitanul naţionalei, Cristi Chivu, l-a avut şi el antrenor pe Cesare Prandelli, pe vremea când cei doi erau sub contract cu AS Roma.

“Briliantul”, din nou tătic?
Adrian Mutu mai are aproximativ două luni din cele nouă de stat pe tuşă după suspendarea în cazul “Sibutramina”. Mutu îşi doreşte o familie numeroasă şi, deşi are doi copii cu Consuelo, actuala soţie, şi unul cu Alexandra, fosta nevastă, “Briliantul” mai vrea un moştenitor, susţine site-ului replicavedetelor.ro. Mutu a fost recent în vizită la prietena sa, impresara Ana Maria Prodan, şi nu s-a dezlipit de băieţelul cel mic al acesteia. “Briliantul” s-a jucat tot timpul cu micuţul şi a făcut numeroase poze cu el.

Îi va fi naş lui Neaga
În cursul lunii septembrie, Adi Mutu îl va naşi pe bunul său prieten şi fost coleg de la FC Argeş, Adrian Neaga, care se căsătoreşte cu iubita lui, Ela. Evenimentul este programat, unde în altă parte decât în Piteşti, oraşul în care s-au format ca fotbalişti. Nunta viitorilor soţi Neaga va fi dublată, în aceeaşi zi, de botezul băieţelului cuplului, Maryo Andrei, al cărui naş va fi tot Adrian Mutu. Rică şi Ela mai au o fetiţă, Iunis, în vârstă de cinci ani.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com