Adrian Mutu va fi naşul lui Neaga

“Briliantul” a acceptat bucuros să fie părintele spiritual al lui Adrian Neaga (31 de ani) şi al alesei inimii acestuia, Ela. Căsătoria civilă şi ceremonia religioasă vor avea loc în septembrie, cu o lună înainte ca Adrian Mutu să revină pe gazon.

Adrian Mutu (31 de ani) şi soţia sa, frumoasa Consuelo, vor fi naşi de cununie pentru Adrian Neaga şi Ela. Conform unor surse din apropierea lui Neaga, evenimentul va avea loc la o biserică din Piteşti, în septembrie, cu doar o lună înainte ca “Briliantului” să-i expire suspendarea pentru dopaj cu sibutramină. Prietenia dintre Mutu şi Neaga este de notorietate, cei doi cunoscându- se încă din perioada petrecută la FC Argeş (1997-1999).

Mutu (stânga) şi Neaga se cunosc încă de pe vremea junioratului de la FC Argeş

Îl va boteza pe băieţelul lui Rică

Nunta soţilor Neaga va fi dublată, în aceeaşi zi, de botezul băieţelului lor. Ela l-a născut în iunie pe Maryo Andrei, al cărui naş va fi tot Adrian Mutu. Rică Neaga şi viitoarea lui soţie, care mai au o fetiţă, Iunis, în vârstă de 5 ani, au ales numele celui de-al doilea copil după cel al lui Mario, băiatul “Briliantului” din căsătoria cu Alexandra Dinu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com