Presa din Serbia: "Mutu s-a inteles cu Partizan!" Victor Becali: "Ramane la Fiorentina!"

Presa din Serbia scrie ca Adi Mutu s-ar putea transfera la Partizan Belgrad, insa impresarul Victor Becali a negat pentru Sport.ro.

  Presa din Serbia: "Mutu s-a inteles cu Partizan!" Victor Becali: "Ramane la Fiorentina!"

Presa din Serbia scrie ca Mutu s-a inteles cu Vladimir Stojkovic, fost portar la Steaua Rosie Belgrad, pentru un transfer la Partizan, campioana Serbiei. "Mutu va sosi luni la Belgrad sa semneze contractul"scrie presa din Serbia.

Potrivit acestora, Mutu este privit ca jucatorul potrivit pentru a ajuta Partizan in duelurile grele din Liga Campionilor cu Arsenal, Sahtior si Braga. Asta chiar daca este suspendat pana pe 29 octombrie. Si fostul rapidisti Pierre Boya negociaza cu Partizan. Acesta ar putea semna saptamana aceasta un contract cu campionii din Serbia.

Agentul Victor Becali a infirmat pentru Sport.ro acest zvon: "Adrian Mutu ramane la Fiorentina. Cum sa mearga la Belgrad si sa joace din noiembrie?", a spus impresarul.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com