EXCLUSIV Primul interviu acordat de Adrian Mutu după scandalul de la naţională de acum şase luni

In octombrie 2009, imediat după meciul cu Serbia, din preliminariile pentru Mondialul din Africa de Sud, pierdut ruşinos de tricolori cu 0-5, Adi Mutu a plecat glonţ în direcţia Novi Sad, fără a-l anunţa pe selecţionerul Răzvan Lucescu. Acolo îl aştepta un personaj rău famat, patronul Vojivodinei Novi Sad, Ratko Buturovici, alături de care a petrecut până dimineaţă. După acest scandal, Răzvan Lucescu a decis să nu îl mai cheme pe jucătorul Fiorentinei la naţională.

În primul interviu acordat după meciul cu Serbia, din noiembrie 2009, Adrian Mutu recunoaste ca a gresit atunci când a parasit cantonamentul naţionalei, fapt ce a determinat un curent defavorabil lui în rândul staff-ului tricolor.

Cel mai bun jucător român al ultimului deceniu explică de ce a inchis orice cale de comunicare cu presa, cum se intelege cu noul sau antrenor de la Fiorentina si pe cine considera indispensabil in primul 11 al reprezentativei. Maine, in editia tiparita a ziarului Adevarul mai puteti citi si o cronologie a ultimului an din viata Briliantului, cu realizarile si necazurile de rigoare.

Citiţi interviul integral miercuri în "Adevărul" şi pe adevarul.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com