Cresc acţiunile lui Mutu la Fiorentina » Jovetici, out 7 luni!

Rivalul "Briliantului" pe postul de playmaker al Violei s-a accidentat grav la genunchiul drept. Muntenegreanul va fi operat şi va reintra în primăvară.

Şoc pentru Fiorentina. Antrenorul Sinişa Mihajlovici a rămas fără conducător de joc!Stevan Jovetici s-a rupt marţi, în cantonamentul de la San Piero a Sieve, şi trebuie să ia o pauză de 6-7 luni. Muntenegreanul de 20 de ani era unica alternativă a Violei la Mutu, care nu poate evolua nici măcar în amicale, fiind suspendat pînă pe 28 octombrie pentru doping.

"Jo-Jo" a păţit-o la antrenament, după un duel la minge cu Bolatti. S-a ferit de intrarea argentinianului şi şi-a sucit rău piciorul drept. A ieşit în lacrimi din teren şi genunchiul i s-a umflat ca un pepene. Ieri a venit verdictul nemilos: ruptura ligamentului încrucişat anterior şi a celui colateral extern. Jovetici va fi operat şi nu va reveni decît la începutul lunii martie.

Accidentarea muntenegreanului îi va creşte acţiunile lui Mutu la Florenţa. Dacă pînă acum l-ar fi vîndut cu 5-6 milioane de euro doar ca să scape de el, mai ales că are de plătit şi amenda de 17,2 milioane lui Chelsea, Viola şi-ar regîndi poziţia. Şi l-ar aştepta cu braţele deschise, deşi nu-l va folosi în primele două luni ale stagiunii. Modul în care s-a pregătit în cantonament, relaţia cu Mihajlovici şi dorinţa de a rămîne sînt atuuri în favoarea românului.


Au refuzat 30 de milioane!
Nu mai departe de săptămîna trecută, directorul sportiv Pantaleo Corvino a admis că a respins o ofertă supertentantă pentru Jovetici, cifrată la 30 de milioane de euro. Adică de aproape 4 ori preţul plătit în 2008, cînd l-a adus de la Partizan. Propunerea ar fi venit de la Manchester United, managerul Alex Ferguson dorindu-l ca soluţie de rezervă la Balotelli.

Îl vor pe Misimovici
Fiorentina caută urgent înlocuitor pentru Jovetici. Primul pe listă ar fi Misimovici şi Viola pregăteşte o ofertă de 9 milioane de euro pentru jucătorul de la Wolfsburg. Numai că bosniacul de 28 de ani mai este curtat de Atletico Madrid şi de Chelsea. Alte variante ar fi Jimenez, fost la Fiorentina, Giovinco (Juventus), Julio Baptista (Roma) sau Obinna (Inter).

"Mutu e netransferabil"
Mutu nu a fost la antrenamentul în care s-a rupt Jovetici, fiind menajat de Mihajlovici, după ce acuzase dureri la genunchi. Totuşi, atacantul român a venit la stadion şi s-a întîlnit cu preşedintele demisionar Andrea Della Valle. Care ieri şi-a schimbat poziţia. "Mutu a devenit netransferabil. Am vorbit cu el şi acum are un motiv în plus să revină mai motivat. Între timp, discutăm de luni întregi cu cei de la Chelsea ca să găsim o soluţie în cazul lui".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com